LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

03|10
2020
07:52

ΕΤΑΔ: Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις Μπαλαούρα περί παύσης εργασιών στον Καϊάφα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 29/9/2020 & 30/9/2020 ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ «ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ Η ΕΤΑΔ» ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. σε συνέχεια των δηλώσεων του κ. Γεράσιμου Μπαλαούρα με τίτλο «Σταμάτησαν τα έργα στα έργα – Δεν πληρώνει τον Εργολάβο η ΕΤΑΔ» που αναπαρήχθησαν σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε, θα ήθελε να προχωρήσει στις παρακάτω διευκρινίσεις για την ορθή και πλήρη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού των παραπάνω μέσων, αλλά και της τοπικής κοινωνίας:

Η ΕΤΑΔ Α.Ε., ως διαχειρίστρια εταιρεία της Ιαματικής Πηγής Καϊάφα, αποτελεί τον δικαιούχο και κύριο φορέα της πράξης «Παρεμβάσεις Εκσυγχρονισμού των υφιστάμενων Εγκαταστάσεων και Δικτύων Υποδομών της περιοχής της Λίμνης Καϊάφα», προϋπολογισμού 3.924.849,60€, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η ΕΤΑΔ Α.Ε. θα ήθελε να διευκρινίσει ότι η Επιτροπή Επίβλεψης του έργου έχει ήδη εγκρίνει το αίτημα πληρωμής του Αναδόχου του έργου και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Εταιρείας έχουν ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής του.

Η ΕΤΑΔ Α.Ε. έχει ενημερώσει τον εκπρόσωπο της Αναδόχου εταιρείας του έργου για την πορεία όλων των απαιτούμενων διαδικασιών και ελέγχων, καθώς και την επικείμενη πληρωμή που θα ολοκληρωθεί εντός σύντομου χρονικού διαστήματος.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι προτεραιότητα της ΕΤΑΔ Α.Ε., ως διαχειρίστριας εταιρείας της Ιαματικής Πηγής Καϊάφα, είναι η άρτια υλοποίηση των παρεμβάσεων του έργου εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων με στόχο την περιβαλλοντική προστασία της περιοχής της Λίμνης Καϊάφα και την ανάδειξη του φυσικού της κάλλους, άρρηκτα συνδεδεμένης με την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ηλείας.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ