LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

26|04
2021
13:48

Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ηλείας: Δράσεις αλληλεγγύης για το Πάσχα

Με την ευκαιρία των Μεγάλων Εορτών της Χριστιανοσύνης, τα μέλη του Δ.Σ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκεφτηκαν το πρωί το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'' το Σάββατο του Λαζάρου,στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς.
             
Παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας για τις ανάγκες του Ιδρύματος,μεταδίδοντας  το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου,της Αγάπης , της Ελπίδας ,της Πίστης και Συμπαράστασης στον συνάνθρωπο.
               
Κατόπιν,μετέβησαν στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή,όπου ο Δήμος Πύργου συγκεντρώνει τρόφιμα για τους συνανθρώπους  που πλήττονται από την υγειονομική και οικονομική κρίση και παρέδωσαν κι εκεί ποσότητες τροφίμων ..
 
.. Στό Πάρκο μαλιστα παρέστη, ο Δήμαρχος Πύργου κ.Τάκης Αντωνακόπουλος, που τόνισε την αξία του Εθελοντισμού και της Προσφοράς στον Συνάνθρωπο,εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στους παρόντες και τους παρόντες και τους  συντελεστές της προσπάθειας αυτής.ο Αντ/ρχος κ. Γιάννης Αργυρόπουλος, ο πρόεδρος ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ κ.Βασ.Σεϊντής, ο υπευθ.του Γρ.Εθελοντισμού κ. Γιάννης Πλεμμένος και η Επιτροπή παραλαβής των οποίων οι δηλώσεις κινήθηκαν στην ιδια κατεύθυνση ευχαριστώντας τα μέλη του Συλλόγου.
 
trofima sullohos trapeziton2
             
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
         ''
Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,πήγαμε στο'' Ίδρυμα Ν.Βασιλειάς'', σεβόμενοι την τρίτη ηλικία, τους απόμαχους της ζωής,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. 
        
Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του πολιτιστικού έργου μας,που προσωρινά έχουν ανασταλεί, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.Στον προγραμματισμό μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες.
         
Επίσης, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Δήμου Πύργου παραδώσαμε τρόφιμα και είδη διαρκείας για να μοιραστούν στους συμπολίτες μας..Μέρος του κόστους καλύφτηκε από εισφορές συναδέλφων αλλά και από το ταμείου του Συλλόγου μας.  "
trofima sullohos trapeziton3
       
Ο Αντ/δρος του Συλλόγου κ.Χρήστος Σκυλλάκος,η Έφορος Δράσεων κα Αιμιλία Μπουγά και το μέλος Μ.Γιαννοπούλου.,τόνισαν την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου  διαχρονικά την Κοινωνική του Προσφορά και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.''.Ελπίζουμε να ακολουθήσουν  και άλλοι φορείς και οργανώσεις'' κατέληξαν..
       
Ομοίως,  ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος εξέφρασαν την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει με στοργή όσους έχουν ανάγκη, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση των μοναχικών ανθρώπων καθώς και στο Δήμο Πύργου για τις ξεχωριστές πρωτοβουλίες σε θέματα Ανθρωπισμού..
       
Τέλος,όλοι αντάλλαξαν ευχές για Καλό Πάσχα και  Καλή Ανάσταση μέ όλους και έτσι,ολοκληρώθηκαν τις δύο αυτές δραστηριότητες Αγάπης και Προσφορας..
 
(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών