LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

10|06
2021
05:24

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κωνσταντόπουλο

Σήμερα στις 6 το απόγευμα θα αποχαιρετήσει ο Πύργος και η Ηλεία τον δικηγόρο και πολιτικό Γιάννη Κωνσταντόπουλο. Ο πρώην βουλευτής Ηλείας των ΑΝΕΛ, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ίδιο κόμμα και επί μακρόν υποψήφιος βουλευτής Ηλείας και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, έφυγε χθες από τη ζωή.

Η κηδεία του θα γίνει από τον Ι.Ν. Αγ. Χαραλάμπους Χανακίων, χωριό καταγωγής του.

Ήταν παντρεμένος με την φαρμακοποιό Λίνα Λιαρρομάτη με την οποία απέκτησαν δύο δεκάχρονα παιδιά, έναν γιο και μια κόρη.

Ακολούθησε τη μάχιμη δικηγορία μετά τις σπουδές του στη Νομική Αθηνών και τις μεταπτυχιακές  σπουδές στο τμήμα Δημοσίου Δικαίου της  ίδιας Σχολής.

Εξελέγη κατ’ επανάληψη Σύμβουλος και Ταμίας του Δ.Σ. του  Δικηγορικού  Συλλόγου Ηλείας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Μανωλοπούλειου Κρατικού Νοσοκομείου  Πύργου.

Δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά και πολιτικά στην Ηλεία επί σειρά ετών και συμμετείχε σε Δ.Σ. αεραθλητικού και Πολιτιστικών Συλλόγων.

Ανδρώθηκε πολιτικά στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας καθώς υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, ενώ αργότερα εντάχθηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Εξελέγη βουλευτής Ηλείας στις Εθνικές Εκλογές της 6ης Μαΐου 2012. Στις Ευρωεκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος και πάλι με τους ΑΝ.ΕΛ.

Υπήρξε ένας από τους αξιοπρεπείς και ευγενείς πολιτικούς της Ηλείας τα τελευταία χρόνια.

Τελευταία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που δεν κατάφερε να ξεπεράσει και δυστυχώς έφυγε από τη ζωή.

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Συλλυπητήρια μηνύματα

Π. Αντωνακόπουλος: “Έφυγε” ένας γνήσιος Πυργιώτης

Η πολιτική και δικηγορική οικογένεια του Πύργου είναι από σήμερα πιο φτωχή. Ένας γνήσιος Πυργιώτης που δίδαξε ήθος και αξιοπρέπεια τόσο στην πολιτική του σταδιοδρομία όσο και την επαγγελματική του καριέρα δεν είναι πλέον κοντά μας.

Ο χαμός του φίλου Γιάννη Κωνσταντόπουλου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινωνία, τον δικηγορικό και πολιτικό κόσμο της πόλης αλλά και του νομού μας. Άνθρωπος με μεστή και πάντα θετική σκέψη υπηρέτησε την επιστήμη του με αξιοπρέπεια και δίδαξε πολιτικό ήθος.

Η απουσία του Γιάννη θα είναι σε όλους μας αισθητή όπως και η σφραγίδα που άφησε στην κοινωνία μας ανεξίτηλη. Εκφράζω τα εγκάρδια συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του.

Ανδρέας Νικολακόπουλος- Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ.

Με θλίψη αποχαιρετούμε τον δικηγόρο Γιάννη Κωνσταντόπουλο, που έφυγε από τη ζωή έχοντας διανύσει σημαντική διαδρομή στη δικηγορία και τον πολιτικό στίβο.

Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος διατέλεσε πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και είχε ενταχθεί στο παρελθόν και στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος του κόμματος.

Ήταν μάχιμος δικηγόρος και ανέπτυξε έντονη κοινωνική δράση με σημαντική προσφορά στα κοινά. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγό του Λίνα και τα δύο παιδιά του.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ