LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

23|06
2021
10:05

Συναντηση του συλλόγου Ιδιοκτητών και Κατόχων Alfa Romeo Δυτ. Ελλάδος

Την Κυριακή 27/06 θα επισκεφτεί την Παραλία ανάληψης στο Κάστρο Κυλλήνης

Το Alfisti Patras ή αλλιως O Σύλλογος Ιδιοκτητών και Κατόχων Alfa Romeo Δυτ. Ελλάδος την Κυριακή 27/06 θα επισκεφτεί την Παραλία ανάληψης στο Κάστρο Κυλλήνης.

H επισκεψη του συλλογου αποτελει μια συναντηση οπου δεκαδες κατοχοι αυτοκινητων Αlfa Romeo συναντιουνται και παιρνουν χαλαρες ώρες μαζί με τα αυτοκινητα τους ανταλλασουν  αποψεις διασκεδαζουν και γνωριζονται.

Ο Συλλογος Γεννήθηκε το 2011, μαρτυρώντας την αγάπη για τα αυτοκίνητα της Alfa romeo. Μια μάρκα που τα αυτοκίνητα και το οικόσημο  ξυπνά στην ψυχή πολλών .

Το 2019 έγινε επίσημος και με νομική υπόσταση Σύλλογος με την ονομασία Σύλλογος Ιδιοκτητών και Κατόχων Alfa Romeo Δυτικής Ελλάδος με διακριτικό τίτλο Alfisti Patras Alfa Romeo δεν σημαίνει μόνο αυτοκίνητα, τεχνολογία και επώνυμες μάρκες: Στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο, έχουν δημιουργηθεί δεσμοί που έχουν ενώσει τους παθιασμένους ιδιοκτήτες Alfa Romeo για να ζήσουν μαζί, ως συνεργάτες και φίλοι, το πάθος για αυτή τη μάρκα, η οποία, κάθε χρόνο, διατηρεί η γοητεία της αμετάβλητη.

alfa romeo lykavittos 01 11

Ο κύριος σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε όλους τους λάτρεις και τους θαυμαστές, είτε είναι ιδιοκτήτες ιστορικών ή σύγχρονων αυτοκινήτων. Οποιος κατέχει μια Alfa Romeo έχει συχνά την επιθυμία να γνωρίσει, να ανταλλάξει απόψεις, να διασκεδάσει ή απλώς να περάσει συναρπαστικές στιγμές μαζί μας.

Θέλουμε όλοι να μάθουν τι κρύβεται πίσω από αυτήν την ένδοξη μάρκα και το κάνουμε μιλώντας και γράφοντας, φέρνοντας τα υπέροχα Alfa, δείχνοντάς τα σε κίνηση και κάνοντας το τραγούδι τους να ακούγεται. Δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε μόνο μέρος του οικοσήμου του παρελθόντος, αλλά πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα νοοτροπία που θα προβάλλεται προς το μέλλον.

alfa logo small

Θέλουμε να είμαστε αυτοί που δίνουν φωνή , συζητούν .δέχονται απόψεις ακόμη και για τα λάθη του παρελθόντος και του παρόντος, πάνω απ 'όλα θέλουμε να είμαστε ενεργοί και όχι παθητικοί, συμμετέχοντας στη μάρκα που αγαπάμε.

To Alflstl Patras δεν θέλει να είναι απλά ένας Σύλλογος, αλλά μια ομάδα φίλων σε ένα μέρος όπου υπάρχει μια ιταλική υπερηφάνεια όπως ταιριάζει οε κάθε alfista, η οποία πρέπει να ξεσκονιστεί με πάθος, ξεκινώντας από εμάς.

Πρόεδρος: Πέτρος Τομάρας

Αντιπρόεδρος: Γιώτα Πέτρου

Γ.Γραμματέας: Κώστας Δρουγούτης

Ταμίας: Λευτέρης Πέτρου

Μέλος: Βαγγέλης Μαστορέλος

 

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ