LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

22|07
2021
20:48

Πελώνη για Τσίπρα: Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα

Ο κ. Τσίπρας «περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα» σχολιάζει η Αριστοτελία Πελώνη με αφορμή την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Μύκονο όπου ισχύουν περιοριστικά μέτρα.

«Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται» αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στη Μύκονο και κατηγόρησε την κυβέρνηση για «ανικανότητα» και «λάθη» στον τουρισμό.

«Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα» επισημαίνει η κ. Πελώνη, λέγοντας πως «περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα».

«Το συνηθίζει, άλλωστε», συμπληρώνει, «όπως αποδεικνύει η στάση του στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να εξηγήσει «πώς ενώ τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς και σε συγκεκριμένες ομάδες, τώρα ανακάλυψε την… προαιρετική υποχρεωτικότητα και δεν ψηφίζει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή».

«Η νέα θέση του, δεν μας εκπλήσσει. Γιατί αυτός είναι. Και όσο κι αν θέλει να το κρύψει, στην υπόθεση των εμβολιασμών, κάνει κουμάντο ο κ. Πολάκης» καταλήγει.
«Η Μύκονος είναι η ναυαρχίδα της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας. Ταυτόχρονα όμως φέτος, είναι και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας. Όταν κάνεις για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε έναν χρόνο το ίδιο λάθος, τότε δεν πρόκειται για αστοχία ή ατυχία, αλλά για ανικανότητα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας από τη Μύκονο, όπου επισκέφθηκε το κέντρο Υγείας του νησιού και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον δήμαρχο του νησιού.

Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ