LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

29|07
2021
08:22

ΣΥΡΙΖΑ για το «πόθεν έσχες» Μητσοτάκη: Δεν θα ήταν ανεκτό σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα

Εν αναμονή των σημερινών ανακοινώσεων από τη Βουλή των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων για τη χρήση του 2019, η αξιωματική αντιπολίτευση κλιμακώνει την κριτική της

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες δείχνει και το πολιτικό θερμόμετρο, κατάσταση στην οποία συμβάλλει και η υπόθεση γύρω από το “πόθεν έσχες” του πρωθυπουργού.

Εν αναμονή των σημερινών ανακοινώσεων από τη Βουλή των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων για τη χρήση του 2019, η αξιωματική αντιπολίτευση κλιμακώνει την κριτική της αλλά και τις απαιτήσεις της γύρω από το ζήτημα επιμένοντας ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει προβεί σε ανακριβείς δηλώσεις.

Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζήτησε χθες επίσημο επανέλεγχο του συνόλου των δηλώσεων του πρωθυπουργού μέσω του αναπληρωτή τομεάρχη Εσωτερικών και Διαφάνειας της κοινοβουλευτικής ομάδας Παύλο Πολάκη.

Σημειωτέον ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε χθες στην συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής η οποία κατά την Κουμουνδούρου συνήλθε εκτάκτως ενώ είχε ανακοινωθεί η αναβολή της με το αιτιολογικό ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμες αίθουσες στη Βουλή. Στην επιτροπή κατατέθηκαν και όλα τα έγγραφα που είδαν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας και αιτήθηκε πόρισμα καθώς σύμφωνα με τον Π. Πολάκη στοιχειοθετείται το αδίκημα της κατ’ εξακολούθηση υποβολής ανακριβούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης.

Το χειρότερο κατά τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι ότι στην προσπάθειά της ΝΔ να κουκουλώσει την υπόθεση στη σημερινή συνεδρίαση που είχε αιτηθεί για να συζητηθεί το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη ενέταξαν το όνομα του πρωθυπουργού σε λίστα με ονόματα βουλευτών που είχαν εκκρεμότητες στα πόθεν έσχες τους και οι οποίες επρόκειτο να αρχειοθετηθούν. Όταν έγινε αυτό αντιληπτό από την αξιωματική αντιπολίτευση οι υπεύθυνοι δικαιολογήθηκαν ότι έγινε “ εκ παραδρομής”. Κατόπιν αυτών η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για πανικό του κ. Μητσοτάκη και της κυβερνητικής πλειοψηφίας που οδηγεί από τον έναν αυτοεξευτελισμό στον άλλον. “Όταν πιάστηκαν και πάλι με τη γίδα στην πλάτη έσπευσαν να πουν χωρίς να τούς απομένει πια ίχνος αξιοπρέπειας ότι το όνομα του κ. Μητσοτάκη βρέθηκε “εκ παραδρομής” στην λίστα” αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Την ίδια ώρα παράγοντες της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιμένουν ότι τίθεται ζήτημα ισονομίας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης καθώς κατά τους ίδιους ο πρωθυπουργός έχει παρανομήσει, κάτι το οποίο δεν θα γινόταν ανεκτό σε καμία άλλη χώρα της ΕΕ χωρίς να υπάρχουν συνέπειες.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ