LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

30|07
2021
08:33

Γ.Ν. Αμαλιάδας: Νέα κινητοποίηση των εργαζομένων

Με έκδηλη την ανησυχία ότι το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας πρόκειται να μετατραπεί σε ένα απλό διακομιστικό κέντρο, πραγματοποιήθηκε χθες Γενική Συνέλευση και κινητοποίηση των εργαζομένων της νοσηλευτικής μονάδας. Η υποβάθμιση του νοσοκομείου της Αμαλιάδας όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Σωκράτης Σωτηρόπουλος θα οδηγήσει τους εργαζόμενους σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους, ενώ άμεσα αναμένεται να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας παρουσία και άλλων σωματείων στην 6η ΥΠΕ. «Πραγματοποιήθηκε σήμερα (σσχθες) γενική συνέλευση στο χώρο της πύλης στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας για να διατρανώσουμε για μία ακόμα φορά την κατάντια του νοσοκομείου.

Αναφερθήκαμε λεπτομερώς σε δελτίο τύπου που βγάλαμε τις προηγούμενες ημέρες, σε περιστατικά, στα οποία σώζει ζωές πραγματικά το νοσοκομείο της Αμαλιάδας, για δύο νέους συμπολίτες μας, οι οποίοι σώθηκαν από την ευσυνείδητη και γρήγορη βοήθεια που είχαν από το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και δυστυχώς με αυτό που μεθοδεύουν για το νοσοκομείο της Αμαλιάδας δεν θα το έχουμε σε λίγο αυτό. Θα είναι ένα απλό διακομιστικό κέντρο» τόνισε ο κ. Σωτηρόπουλος ενώ αναφερόμενος στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της διοικήτριας συμπλήρωσε έντονα: «Με αυτή την ανησυχία διαδηλώσαμε εδώ στην πύλη, είχαμε παρουσία του δημάρχου, κάναμε παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο της διοικήτριας και δυστυχώς για μία ακόμα φορά ακούσαμε τον ίδιο μονόλογο. Δυστυχώς η διοικήτρια μας είπε ότι είναι η υπερήφανη για το έργο της, υπερήφανη γι’ αυτό που έχει συντελέσει στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και αυτό πλέον τα λέει όλα. Εισέπραξε την αγανάκτηση μας, την περιφρόνηση μας πλέον και από δω και στο εξής εμείς συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας για τα δίκαια αιτήματα του νοσοκομείου της Αμαλιάδας».

Ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού σχολιάζοντας πως: «… δεν μπορεί πλέον τέτοιες διατάξεις τιμωρητικού χαρακτήρα να στρέφονται κατά υγιειονομικών υπαλλήλων, είμαστε υπέρ του εμβολιασμού, είμαστε υπέρ της ελεύθερης βούλησης των υγειονομικών, δεν μπορούμε όμως να δεχτούμε σε καμία περίπτωση οι υγειονομικοί να φύγουν από το ΕΣΥ να χάσουν τη δουλειά τους και να βγουν σε διαθεσιμότητα».

nosok amal kinit 2

nosok amal kinit 3

nosok amal kinit 4

nosok amal kinit 5

nosok amal kinit 6

nosok amal kinit 7

nosok amal kinit 8

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ