LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

27|09
2021
20:09

ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηλείας: Οι αγώνες έφεραν θετικά αποτελέσματα στις περιφερειακές και βουλευτικές εκλογές

Παρουσία πολλών στελεχών και φίλων της Ν.Δ., έγινε η τακτική συνεδρίαση Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟ.Δ.Ε.) Ηλείας - Στην εκ νέου υποψηφιότητά του αναφέρθηκε ο πρόεδρος της οργάνωσης κ. Χρ. Γαβράς

Τα θετικά αποτελέσματα που είχαν οι αγώνες  της Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟ.Δ.Ε.) Ηλείας, όσον αφορά τις περιφερειακές αλλά και βουλευτικές εκλογές, επισημάνθηκαν στην κομματική συνεδρίαση της πολιτικής οργάνωσης του Νομού, που έγινε την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στα νέα γραφεία της Ν.Δ. στον Πύργο, υπό την προεδρεία του κ.Χρ.  Γαβρά.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης, που έγινε με τη λήψη των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων, κυριάρχησαν οι επερχόμενες οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ, των μελών των διοικητικών συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των συνέδρων, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν  ο βουλευτής Ηλείας κ.Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο  ο αναπλ. Γραμματέας οργανωτικού κ.Νικόλαος Γιαννούρης,  η συντονίστρια των οργανώσεων Δυτικής Ελλάδας   κ. Μαρία Πλώτα ,η πολιτευτής κ. Μαριάννα Σταθοπούλου  ,  τοπικά στελέχη και πολλοί φίλοι  του κόμματος. 

Αρχικά ο κ. Γαβράς, αφού  δήλωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρεία της ΝΟΔΕ Ηλείας, ευχαρίστησε όλα τα μέλη  για τη βοήθεια και τη στήριξη που προσέφεραν  κατά τη διάρκεια της θητείας του στο «τιμόνι» της οργάνωσης, επισημαίνοντας πως προέκυψαν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα όσον αφορά τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Ακόμα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας τόνισε πως «όλοι μαζί ξεκινάμε πάλι σαν ομάδα, με τη συμμετοχή και πολλών νέων ανθρώπων, προκειμένου να εργαστούμε από κοινού για το καλό του τόπου μας».

Εν συνεχεία εξάλλου το λόγο έλαβε ο κ. Ανδρ. Νικολακόπουλος, ο αφού οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους,  αναφέρθηκε στα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το Νομό και έχουν να κάνουν με το δρόμο Πάτρα-Πύργος, τα πανεπιστημιακά τμήματα, την υγεία κ.α.

Όσον αφορά το Πάτρα-Πύργος ο κ. Νικολακόπουλος ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει απάντηση εκ μέρους του υπουργείου, στην ερώτηση που υπέβαλε πρόσφατα στη Βουλή, ενώ για τις πανεπιστημιακές σχολές είπε πως  επίσης θα υπάρξουν σύντομα θετικές εξελίξεις.

«Πρέπει να βλέπουμε και τα πράγματα που κάνουμε γι’ αυτό τον τόπο. Σαφώς οι ανακοινώσεις που έγιναν για τη δημοπράτηση ενός ειδικού πολεοδομικού σχεδίου για το παραλιακό μέτωπο της Ηλείας, είναι ένας τεράστιος μοχλός ανάπτυξης, σε συνδυασμό με  το έργο 100 εκατ. ευρώ περίπου για την υπογειοποίηση του αρδευτικών δικτύων, που θα δώσει ώθηση στην αγροτική ανάπτυξη του Νομούς. Αυτά είναι μεγάλα έργα που όχι μόνο δεν τα υλοποίησαν οι προηγούμενοι, αλλά δεν τα είχαν οραματιστεί καν» κατέληξε ο βουλευτής Ηλείας.

Ακολούθως το λόγο πήραν οι κ.κ. Γιαννούρης και Πλώτα , οι οποίοι αναφέρθηκαν σε οργανωτικά ζητήματα, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

«Η Νέα Δημοκρατία πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί ξανά στις σύγχρονες ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες και μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων κατακτά μια ακόμη πρωτιά» επεσήμαναν. 

Σημειώνεται ότι στο site του κόμματος https://www.google.com/url?q=http://nd.gr&source=gmail&ust=1632841572769000&usg=AFQjCNHrFhVpzqkRPLrSS7JAAmKtoeD6PA">nd.gr στην ενότητα «Εσωκομματικές Εκλογές» υπάρχει η εγκύκλιος των εκλογών, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή νέων μελών, την ανανέωση συνδρομής, την υποβολή υποψηφιοτήτων και την εκλογική διαδικασία.

node ekloges2

Οι υποψηφιότητες

Η εφορευτική επιτροπή θα δέχεται τις υποψηφιότητες όσον αφορά τη Δ.Ε.Ε.Π. και τις τοπικές οργανώσεις στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π.  (Μπιζανίου 9 και Μανωλοπούλου) στον Πύργο, από Τετάρτη 29  Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου,  κατά τις εξής ώρες:

-Τετάρτη και Πέμπτη 10 π.μ. με 1 3 το μεσημέρι και 18 με 21:00 μ.μ.

-Παρασκευή 10 π.μ.-13 και 17:00 με 19:00 μ.μ. όπου κλείνει η διαδικασία των υποψηφιοτήτων.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ