LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

26|10
2021
19:18

Ο Aντωνακόπουλος παρέδωσε απινιδωτή στον Αιμοδοτικό σύλλογο Αμπελώνα

Τον έναν εκ των νέων απινιδωτών που απέκτησε πρόσφατα ο Δήμος Πύργου, δωρεά του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, παρέδωσε πρόσφατα ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στον Πολιτιστικό-Αιμοδοτικό σύλλογο της Τ.Κ. Αμπελώνα. Παράλληλα την ίδια ημέρα, κλιμάκιο του ΕΚΑΒ Πάτρας έκανε παρουσίαση καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης  με τη χρήση αυτομάτου εξωτερικού απινιδωτή.

Στην παράδοση του απινιδωτή παρευρέθηκαν επίσης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Γιάννης Σπηλιωτόπουλος, η άμισθη σύμβουλος του δημάρχου Φλώρα Παπαγιαννάκη, ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του γραφείου Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αμπελώνα Χρήστος Γαλανόπουλος, το Δ.Σ. του Αιμοδοτικού συλλόγου, καθώς και πλήθος κατοίκων που έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους σ’ αυτή τη σημαντική δράση.

Apinidotes ampelonas2

Ο κ. Αντωνακόπουλος συνεχάρη όλα τα μέλη του συλλόγου, τονίζοντας ότι: «Ο σύλλογος είναι πολύ δραστήριος και έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια μια πολύ σημαντική και ξεχωριστή δράση. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η κοινωνία μας. Ενεργούς πολίτες με συλλογική δράση. Εύχομαι να συνεχίσετε ακόμη πιο δυναμικά το έργο σας, και εμείς ως Δήμος θα είμαστε διαρκώς στο πλευρό σας».

Apinidotes ampelonas3

Apinidotes ampelonas4

Με τη σειρά της η πρόεδρος του αιμοδοτικού συλλόγου Αμπελώνα Φανή Ζαχιώτη ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πύργου, εκ μέρους όλου του Δ.Σ. του συλλόγου, όπως και τους συνεργάτες του που παρευρέθηκαν στην παράδοση του απινιδωτή. «Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Πύργου για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί ο ίδιος με τους συνεργάτες του στο χωριό μας όπου έγινε εκπαίδευση από αρμόδιους του ΕΚΑΒ Πάτρας για τη χρήση του απινιδωτή. Είναι πραγματικά ένα δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας».

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών