LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

27|01
2022
19:35

Ηλιόπουλος: Χαλάσαμε ένα ακόμα τριήμερο Μητσοτάκη αλλά δεν είναι λόγος να έχει τόσα νεύρα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει πως κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας μομφής είναι αυτονόητο ότι θα περιμένουν απαντήσεις από τον Γιώργο Γεραπετρίτη για τις «εξαρτήσεις του ιδίου, αλλά και του πρωθυπουργού του από τον υπόδικο Φουρθιώτη»

Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, ο Νάσος Ηλιόπουλος υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση νομίζει ότι μπορεί να συνεχίζει να κοροϊδεύει ακόμα και σήμερα τους ταλαιπωρημένους πολίτες από τη χιονόπτωση και τα νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα επί ένα τριήμερο, όπως πιστεύει ότι κάνει με τις χιλιάδες οικογένειες που χάνουν καθημερινά τα αγαπημένα τους πρόσωπα λόγω των εγκληματικών επιλογών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία τονίζει πως η υποτίμηση της νοημοσύνης του κόσμου φάνηκε όταν ο κ. Οικονόμου έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί αν η Κατεχάκη βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια και έφτασε να κατηγορεί τους μετεωρολόγους για το κυβερνητικό φιάσκο.

«Καταλαβαίνουμε ότι χαλάσαμε ένα ακόμα τριήμερο του κ. Μητσοτάκη, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να έχει τόσα νεύρα καίγοντας τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρει ευκαιρία να γιορτάσει τον έναν χρόνο από τη συμμετοχή του στο κορονοπάρτι της Ικαρίας κάποια από τις επόμενες ημέρες», επισημαίνει δηκτικώς ο κ. Ηλιόπουλος.

Ως υστερόγραφο, μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας (μομφής) είναι αυτονόητο ότι θα περιμένουν στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία απαντήσεις από τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη για τις «εξαρτήσεις του ιδίου, αλλά και του πρωθυπουργού του από τον υπόδικο Φουρθιώτη».

Πηγή: Cnn.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ