LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

19|09
2021
08:54

Πύργος: Εμπορικός Σύλλογος και βιβλιοπωλεία μαζί για την κοινωνία

Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου σε συνεργασία με τέσσερα βιβλιοπωλεία της πόλης. Ο στόχος αυτής της κίνησης είναι διπλός και συνάμα ιερός καθώς μέρος των εσόδων, από τις 13 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, θα διατεθεί για την σχολική ύλη σε μαθητές των πυρόπληκτων χωριών της περιοχής, ενώ όφελος θα έχουν επίσης και οι καταναλωτές αφού με τις αγορές τους ανά 20 € θα διατίθεται δωρεάν λαχνός που θα συμμετέχει σε κλήρωση 15 δωροεπιταγών αξίας 50 €. 

Στη δράση συμμετέχουν τα βιβλιοπωλεία “Κορκολής”, “Lexis”, “Παιχνιδόκοσμος” και “Πολύπλευρο”.

vivliop 2

Ο Σωτήρης Κορκολής από το ομώνυμο βιβλιοπωλείο αναφερόμενος σε αυτή την προσπάθεια τόνισε ότι:  «Ο Εμπορικός Σύλλογος έχει οργανώσει μία κλήρωση, σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία του Πύργου και μοιράζει κουπόνια που θα κληρωθούν για 15 δωροεπιταγές των 50 € ανά 20 € αγορών του κάθε πελάτη. Μερικά έσοδα από αυτά, θα πάνε στους πυρόπληκτους και θεωρώ ότι όποιος κερδίσει θα είναι μία βοήθεια κυρίως για τη νέα σχολική χρονιά».

vivliop 4

Η Φωτεινή Κολόσακα από τον «Παιχνιδόκοσμος» ακολούθως ανέφερε ότι «Πέρυσι που κάναμε αυτή την κίνηση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, βέβαια αργήσαμε λίγο, θα μπορούσαμε να το έχουμε κάνει πιο νωρίς. Ο κόσμος ανταποκρίνεται, διότι ήξεραν από πέρυσι τι είχε γίνει και πάρα πολλοί κέρδισαν και εξαργύρωσαν τις δωροεπιταγές τους. Μακάρι να είναι έτσι και φέτος διότι φέτος είναι πιο νωρίς και δουλεύει καλύτερα από πέρυσι».

vivliop 3

Από την πλευρά του ο Νικόλαος Ζήρος βιβλιοπωλείο «Lexis» σημείωσε πως: «Είναι μία δράση που είχαμε κάνει και πέρυσι με αγορές από 20 € παίρνουν ένα λαχνό και γίνεται μία κλήρωση για 15 δωροεπιταγές των 50 €. Αυτή η κλήρωση θα γίνει αρχές Οκτωβρίου, είδαμε πέρυσι ότι είχε απήχηση από τον κόσμο και είναι μία παροχή που θεωρήσαμε ότι είναι καλό για τον τόπο και για τα τοπικά βιβλιοπωλεία. Πέρυσι συμμετείχαμε οκτώ βιβλιοπωλεία, φέτος συμμετέχουν τέσσερα».

Τέλος ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλίας Ξανθούλης ανέφερε ότι "... ο Εμπορικός Σύλλογος, πιστός στις παραδόσεις του έτσι και φέτος με την συνεργασία των βιβλιοπωλείων της πόλης μας, δυστυχώς φέτος είναι μόνο τέσσερα, είναι το βιβλιοπωλείο Κορκολής, το Πολύπλευρο, το Lexis και ο Παιχνιδόσκοσμος, κάνει μια δράση όπου με αγορές των 20€ οι καταναλωτές παίρνουν έναν λαχνό, μπαίνουν στην κλήρωση και παίρνουν 15 δωροεπιταγές των 50€. Οι δωροεπιταγές αυτές πρέπει να εξαργυρωθούν στα βιβλιοπωλεία που συμμετέχουν στην δράση. Αυτό γίνεται για να βοηθήσουμε τους μαθητές και να επιβραβεύσουμε τους καταναλωτές που θα προτιμήσουν τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας. Καθώς επίσης ο Εμπορικός σύλλογος σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία θα μοιράσει σχολικό υλικό στα πυρόπληκτα χωριά".

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Ευπρεπές Cooking & Decor