LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

07|01
2022
08:22

Πύργος: Οι γιορτές άφησαν παραπονεμένη την αγορά…

Οι γιορτές πέρασαν, η αγορά παρέμεινε ανοιχτή, όμως οι συνθήκες που επικρατούσαν και επικρατούν, κράτησαν χαμηλά το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού. Σύμφωνα με τον εμπορικό κόσμο, η κίνηση δεν ήταν η αναμενόμενη για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, είτε γιατί οι οικονομικές δυνατότητες δεν το επέτρεπαν.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλίας Ξανθούλης μιλώντας στο ilialive.gr σημείωσε ότι “… η κίνηση τις ημέρες των γιορτών δεν ήταν αυτή που αναμένονταν. Ήταν πάρα πολύ πεσμένη σε αυτό συνέτειναν τα νέα μέτρα που έβγαλε η κυβέρνηση που από τις 12 ήταν όλοι στα σπίτια τους καθώς επίσης και επειδή δεν είχαν που να πάνε, δεν ψώνισαν και δεν είχαν και χρήματα για να ψωνίσουν. Οι καταναλωτές δεν έχουν πολλά χρήματα. Δυστυχώς, όλοι περιμέναμε ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα θα εισπράτταμε κάποια από τα σπασμένα όλης της χρονιάς αλλά δυστυχώς έφυγε κι αυτή η χρονιά και μας άφησε με δυσάρεστες αναμνήσεις”.

Ο κ. Ξανθούλης εξέφρασε την ελπίδα πως η νέα χρονιά θα φέρει το τέλος της πανδημίας, ενώ πιστεύει πως οι εκπτώσεις που ξεκινούν θα δώσουν τη δυνατότητα να καλυφθεί στην αγορά μέρος του χαμένου τζίρου. “Ευελπιστούμε τώρα που θα ξεκινήσει η καινούργια χρονιά να τελειώνουμε με την πανδημία για να μπορέσουμε να βρούμε κι εμείς στους ρυθμούς μας.

Η ελπίδα μας τώρα είναι στις εκπτώσεις που έρχονται μήπως μπορέσει και γίνει κάτι. Έτσι όπως πάνε τα επιδημιολογικά στοιχεία επειδή τα νοσοκομεία φαίνεται ότι δεν είναι πολύ φορτωμένα, πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει ένα νέο lock down στα εμπορικά καταστήματα. Βέβαια τώρα για μας αυτό που έχει γίνει με την εστίαση είναι ζημιά γιατί ο άλλος δεν ξεκινάει να ψωνίσει αν δε βγει. Είναι δύσκολη η κατάσταση και από μέρα σε μέρα αλλάζουν όσα. Εμείς έχουμε ζητήσει βοήθεια από την κυβέρνηση αλλά δυστυχώς δεν βλέπω κάτι να μας δίνετε.

Όπως δείχνουν όλα και από τις δηλώσεις των υπουργών και των κυβερνώντων φαίνεται ότι μόνο η εστίαση θα πάρει κάποια χρήματα καθώς κλείνουν νωρίς. Σε εμάς δεν δίνει κάτι επειδή δε μας κλείνει. Βέβαια αποτυπώνεται η πτώση τζίρου καθώς δεν υπάρχει κίνηση στα καταστήματα. Εμείς έχουμε ζητήσει η βοήθεια να γίνει οριζόντια για όλα τα καταστήματα γιατί η ζημιά είναι σε όλα τα καταστήματα” κατέληξε ο πρόεδρος του Εμπορκού Συλλόγου Πύργου.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών