LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

07|01
2022
13:57

Επιμελητήριο Ηλείας: Ιδιαιτέρα επωφελής για τις επιχειρήσεις της Ηλείας η αύξηση του προϋπολογισμού για τη μεταποίηση

Το Επιμελητήριο Ηλείας χαιρετίζει την  απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριου Φαρμάκη να αυξήσει τον προϋπολογισμό της δράσης «Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα – Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της ΠΔΕ» ως ένα πολύ καθοριστικό βήμα προς την κατεύθυνση της στήριξης και ενίσχυσης των επιχειρήσεων του κλάδου της μεταποίησης στη Δυτική Ελλάδα, ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας και εντεινόμενων πληθωριστικών πιέσεων.

Το Επιμελητήριο Ηλείας έχει τονίσει προς πάσα κατεύθυνση πως η μεταποίηση αποτελεί ένα βασικό πυλώνα ανάπτυξης τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο καθώς και έναν κλάδο οικονομικής  δραστηριότητας, στον οποίο οι Ηλειακές επιχειρήσεις έχουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Σε αυτό το πλαίσιο απευθύνουμε κάλεσμα, ως φορέας,  στις επιχειρήσεις της περιοχής να αξιοποιήσουν τα κίνητρα και τα  επενδυτικά εργαλεία που τους παρέχει η συγκεκριμένη δράση και να καταθέσουν στοχευμένα, τεχνικά άρτια και ρεαλιστικά επενδυτικά σχέδια, προκειμένου να λάβουν υποστήριξη για την υλοποίηση σύγχρονων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και να εναρμονίσουν τον σχεδιασμό τους με τις  προτεραιότητες και τους στρατηγικούς στόχους του επιχειρησιακού προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το Επιμελητήριο Ηλείας θα συνεχίσει και το νέο έτος να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ορθή ενημέρωση των επιχειρήσεων για προγράμματα και ευκαιρίες χρηματοδότησης, πραγματοποιώντας εκδηλώσεις ενημέρωσης καθώς και οργανώνοντας θεματικές ημερίδες, προκειμένου οι Ηλειακές επιχειρήσεις να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα επενδυτικά τους σχέδια και να επιτύχουν μεγαλύτερο ποσοστό απορρόφησης.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών