LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

17|02
2022
11:29

Πύργος: Τρία νέα σούπερ μάρκετ και κατάστηματα αλυσίδας καφέ και ρούχων ανοίγουν στην πόλη

Αναθερμαίνεται η οικονομία του Πύργου την ώρα που φαίνεται πως βαίνουμε προς το τέλος της πανδημίας. Μετά από μια διετία όπου η αγορά βρέθηκε σε τέλμα πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν πως μετά την έξοδο από την κατάσταση που βιώνουμε, θα περάσουμε σε μια περίοδο με αναπτυξιακές προοπτικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr μεγάλες αλυσίδες στο χώρο των τροφίμων, του καφέ και των ρούχων έχουν βολιδοσκοπήσει την τοπική αγορά και ετοιμάζονται για τα νέα τους καταστήματα.

Τρεις περιπτώσεις έχουν προχωρήσει περισσότερο και ήδη τα καταστήματα προχωρούν.

Ο χώρος των σούπερ μάρκετ θα αποκτήσει ένα ακόμα κατάστημα πολύ σύντομα, καθώς οι εργασίες διαμόρφωσής του ολοκληρώνονται άμεσα. Η αλυσίδα Market In αποκτά το έκτο της κατάστημα της Ηλεία. Μετά την Βάρδα, τη Γαστούνη, το Τραγανό, το Βαρθολομιό και την Αμαλιάδα θα αποκτήσει κατάστημα και στον Πύργο και μάλιστα στο κέντρο της πόλης.

marketin 3

Το κτίριο που βρισκόταν μέχρι πριν λίγους μήνες το υποκατάστημα της Πειραιώς στην συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Θεμιστοκλέους απέναντι από τον ΟΤΕ αναμένεται να ανοίξει πολύ σύντομα (ίσως και αύριο η έναρξη).

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες δύο άλλες μεγάλες και γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ακούγεται έντονα πως θα δημιουργήσουν καταστήματα στον Πύργο. Η μια φέρεται να έχει εξετάσει το χώρο απέναντι από το δημοτικό στάδιο Πύργου. Η δεύτερη, χώρο που παραμένει ελεύθερος τους τελευταίους μήνες δίπλα στη ΔΟΥ Πύργου.

Σε πολύ καλό επίπεδο βρίσκονται οι εργασίες για τη δημιουργία καταστήματος γνωστής αλυσίδας καφέ franchise που διαθέτει πολύ μεγάλο αριθμό καταστημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αυτό θα στεγαστεί στην οδό Μανωλοπούλου δίπλα στο κατάστημα Γερμανός και αναμένεται να δώσει δυναμικά το στίγμα του στον χώρο.

Τέλος στο νεοκλασικό που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Λετρίνων και Επαρχείου, όπου στεγαζόταν παλιότερα η αλυσίδα Κωτσόβολος, έχουν ξεκινήσει εργασίες διαμόρφωσης για νέο κατάστημα ένδυσης μεγάλης ελληνικής εταιρίας που καλύπτει όλο το φάσμα σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά.

marketin 2

Μετά από μια μακρά περίοδο λουκέτων στην ηλειακή πρωτεύουσα επιτέλους κάτι φαίνεται να κινείται. Και αυτό είναι θετικό συνολικά για την τοπική κοινωνία και οικονομία καθώς πέρα από τον κύκλο εργασιών που θα υπάρξει, θα δημιουργηθούν και νέες θέσεις εργασίας δίνοντας ανάσα για αρκετούς συμπολίτες μας.

Μην ξεχνάμε πως τους τελευταίους μήνες έγινε ένα ακόμα βήμα με τη δημιουργία υποκαταστήματος Cosmos Sport στο κέντρο της πόλης…

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ