LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

18|05
2022
09:23

Πύργος: Ο “Δούρειος ίππος” του Κώστα Κρεμμύδα, παρουσιάστηκε στο θέατρο Απόλλων

Το νέο του βιβλίο με τίτλο “Δούρειος ίππος” παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας, στο θέατρο Απόλλων στον Πύργο, ο γνωστός συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας, σε μία εκδήλωση την οποία είχε διοργανώσει το Βιβλιοπωλείο “Κορκολής” σε συνεργασία με το Δήμο Πύργου.

Η παρουσία του κόσμου ήταν σημαντική και ο συγγραφέας εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος τόσο από τον υπέροχο όπως τον χαρακτήρισε χώρο του θεάτρου Απόλλων όσο και από την επαφή του με το κοινό της Ηλείας. Για το βιβλίο το οποίο εκδίδεται από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ μίλησε η Κατερίνα Παρασκευοπούλου, Φιλόλογος και Πρόεδρος Λυκείου Ελληνίδων Πύργου.

Πρόκειται για ένα βιβλίο μυστηρίου με πολλές ανατροπές και ένταση που συνθέτουν το νέο καταιγιστικό μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα. Αναφέρεται στο Αιγαίο το οποίο είναι ένα “καζάνι” που βράζει, με την Ελλάδα και την Τουρκία να παίζουν το πιο ριψοκίνδυνο παιχνίδι εξουσίας έως τώρα. 

Η Ισιδώρα, τρέχει στην κόψη του χρόνου, να μεταφέρει μία σημαντική πληροφορία στα υπόγεια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή της αλλά και την ειρήνη στην περιοχή. 

Θανατηφόρες περιπλανήσεις και επτασφράγιστα μυστικά σε μία ιστορία που η εμπιστοσύνη, η προδοσία, τα μυστικά και ο έρωτας ακροβατούν σε τεντωμένο σκοινί. Η Ισιδώρα στο πρόσωπο και στον έρωτα ενός άνδρα, αναζητά την αλήθεια, αγνοώντας πως κάθε προσπάθεια να αποφύγει το πεπρωμένο της την οδηγεί να το συναντήσει. Στο τέλος καταλαβαίνει ότι ο Δούρειος Ίππος κάθε ανθρώπου είναι όσα κρύβει στην καρδιά του.

Ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας σε δήλωσή του στο ilialive.gr αναφερόμενος στο νέο του δημιούργημα σχολίασε ότι «… είναι το 10ο μου βιβλίο, το 10ο μυθιστόρημα, έχω πολύ καιρό να έρθω και λόγω της καραντίνας αλλά τώρα είναι μία τεράστια ευκαιρία σήμερα να ξανά βρεθούμε με αυτούς τους ανθρώπους. Είναι ένα βιβλίο πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενά μου, πάει προς το κατασκοπικό, το κοινωνικό, το γεωπολιτικό, έχει πολλά θέματα που θίγει μέσα αυτό το βιβλίο και έχω ξεκινήσει ένα ταξίδι όπου ο Πύργος είναι η 6η μου στάση και έχω ουσιαστικά άλλες 38 εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι στην πόλη σας».

Από την πλευρά της η ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου “Κορκολής” Δώρα Κορκολή σημείωσε πως «... το βιβλιοπωλείο μας το συνηθίζει αυτό, κάθε φορά να καλούμε διάφορους συγγραφείς προκειμένου να παρουσιάσουν το νέο τους βιβλίο. Με την προοπτική πάντα να ανέβει το πολιτιστικό μας επίπεδο».

krommidas 2

krommidas 3

krommidas 4

krommidas 5

krommidas 6

krommidas 7

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Ευπρεπές Cooking & Decor