LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

27|12
2018
15:10

Την ψηφιακή κάρτα eSIM φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά η COSMOTE

Διαθέσιμη με το νέο Samsung Galaxy Watch 4G

Την προηγμένη τεχνολογία eSIM, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά η COSMOTE, με την εμπορική διάθεση του νέου Samsung Galaxy Watch 4G με eSIM. Η νέα ψηφιακή κάρτα, που είναι ενσωματωμένη (embedded SIM) στις συμβατές συσκευές (Smartphone, Τablet, Smartwatch κ.α.), προσφέρει νέες δυνατότητες στον χρήστη, μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια.

Το Samsung Galaxy Watch 4G με eSIM είναι το πρώτο smartwatch στην Ελλάδα που υποστηρίζει την τεχνολογία eSIM και οι καταναλωτές θα το βρουν αποκλειστικά στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online στο www.cosmote.gr και www.germanos.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τo καινοτόμο Smartwatch της Samsung στα €379 με καντράν 42mm και στα €399 με καντράν 46mm ή φθηνότερα με τα προγράμματα κινητής COSMOTE. Ενδεικτικά, με σύνδεση στο COSMOTE MOBILE L, το Galaxy Watch των 42mm διατίθεται στα €79 και των 46mm στα €99.

Με την eSIM, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει σύνδεση COSMOTE, σκανάροντας το QR code που θα προμηθευτεί σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Έτσι, μπορεί να «κατεβάσει» άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια -σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή- τα απαραίτητα δεδομένα ενεργοποίησης της eSIM.

Το καινοτόμο Samsung Galaxy Watch 4G με eSIM

Κομψό με κλασική εμφάνιση και δυνατές επιδόσεις, το Samsung Galaxy Watch 4G με eSIM επιτρέπει στον χρήστη να διαχειρίζεται κλήσεις, να ακούει μουσική και να παρακολουθεί τις αθλητικές του επιδόσεις. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής Super AMOLED 1.2’’ και 1.3'' αντίστοιχα, και στεφάνη διαμορφωμένη ειδικά για την πλοήγηση του χρήστη, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό (5 ATM, κατάλληλο για κολύμβηση) και έχει εντυπωσιακή αυτονομία μπαταρίας. Στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγεται επίσης, το ενσωματωμένο GPS, αλλά και οι λειτουργίες προσωπικού βοηθού και προπονητή, με το smartwatch να αναγνωρίζει 39 διαφορετικούς τύπους άσκησης.

 

Προτεινόμενα tags: samsung, galaxy,watch, ρολόι, γερμανος, cosmote, esim

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ