LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

31|10
2020
16:33

Τα έξυπνα ρολόγια μετατρέπονται σε ψηφιακούς βοηθούς των ανθρώπων

Σε ψηφιακούς βοηθούς των ανθρώπων κάθε ηλικίας μετατρέπονται με την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών, τα έξυπνα ρολόγια. Προφέρουν μια σειρά εφαρμογών που σχετίζονται με την καθημερινότητα του κατόχου, από την παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας του, την βοήθεια στις καθημερινές του διαδρομές, μέχρι και την προπόνηση και σειρά άλλων εφαρμογών.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του έξυπνου κινητού HONOR Watch GS Pro, που από σήμερα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά, καθώς διαθέτει μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες οι οποίες δίνουν, όπως τονίζει η εταιρία ασφάλεια και προστατεύουν τον χρήστη. Πιο συγκεκριμένα, η επιλογή "GPS Route Back", η οποία ενσωματώνει συστήματα δορυφορικής πλοήγησης υψηλής ακρίβειας, που επιτρέπουν στη λειτουργία Route Back να καταγράψει τον δρόμο της επιστροφής, ακόμα και όταν έχει επιλεχθεί η πιο δύσκολη διαδρομή. Με αυτό τον τρόπο, ο χρήστης πάντα θα βρίσκει τον δρόμο να γυρίσει πίσω.

Επίσης, διαθέτει λειτουργία που ενημερώνει και δίνει χρήσιμες πληροφορίες, όπως ώρες ανατολής ηλίου και ηλιοβασιλέματος, ανατολής σελήνης και δύσης, παλιρροιακές φάσεις και ειδοποιήσεις για ξαφνικά, έντονα καιρικά φαινόμενα, ώστε ανά πάσα στιγμή ο χρήστης να μπορεί να γνωρίζει και να προφυλαχθεί από κάθε απότομη καιρική αλλαγή. Τέλος μια σειρά από επιπλέον λειτουργίες που δίνουν ολοκληρωμένη εικόνα της υγείας του χρήστη - από 24ωρη παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, παρακολούθηση ύπνου, έως και οξύμετρο για μετρήσεις επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα - το καθιστούν μοναδικό στην κατηγορία του. Το HONOR Watch GS Pro εχει αυτονομία μπαταρίας έως και 25 ημέρες. Ακόμα και όταν υπάρχει ενεργοποιημένη η εξωτερική λειτουργία GPS, η αυτονομία του φτάνει τις 100 ώρες, ενώ υποστηρίζει έως 100 διαφορετικά προγράμματα προπόνησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών