LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

26|07
2021
09:34

Επιτάλιο: Μοναδικό τζαζ αφιέρωμα από τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο

Μόνο ελπίδα μπορεί να μας δώσει η παρουσία ατου Ηλείου τρομπετίστα της τζαζ, Ανδρέα Πολυζωγόπουλου σε μια μικρή κωμόπολη, ένα χωριό όπως το Επιτάλιο. Μπορεί να κατάγεται από το γειτονικό Σαμικό και να διαπρέπει διεθνώς, αλλά το φρέσκο αίμα των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου "Επί της Αλός" οραματίστηκε, σχεδίασε και υλοποίησε μια εξαιρετική βραδιά που θα ζήλευαν μεγάλες πόλεις και διοργανώσεις.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στον "ηχόκηπο" του Αρχοντικού Μαστροβασιλόπουλου, ενώθηκαν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μέσα από την τέχνη. Στις αίθουσες του αρχοντικού φιλοξενήθξκε η έκθεση φωτογραφίας "Το επιτάλιο μιας άλλης εποχής", ενώ ο κήπος γέμισε με ήχους τζάζ και ένα κοινό διψασμένο για αυτό...

Mε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Chet Baker ο σπουδαίος Ηλείος τρομπετίστας της τζαζ, ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην σύγχρονη ελληνική και όχι μόνο τζαζ σκηνή, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος μάγεψε και ενθουσίασε το βράδυ της Παρασκευής το κοινό του, σε αυτή την υπέροχη μουσική εκδήλωση.

Ήχοι που δεν ακούς εύκολα, για απαιτητικά και “δύσκολα” αυτιά που όμως εγκλώβισαν τις αισθήσεις και πρόσφεραν στιγμές ξεχωριστές και όμορφες στους τυχερούς της βραδιάς, καθώς οι θέσεις ήταν περιορισμένες λόγω των μέτρων για την πανδημία..
 
Μαζί με τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο στην τρομπέτα, ο πιανίστας Μάρκος Χαιδεμένος και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσο.
 
"Ήταν όλα υπέροχα..! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό της εκδήλωσης μας, την “Ηλειακή Ελαιουργία” ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος. "Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που - από ότι φάνηκε - το ευχαριστήθηκαν και οι ίδιοι.. Ευχαριστούμε το κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του στην δεύτερη εκδήλωση του φετινού φεστιβάλ μας..!
Μάλιστα, αρκετοί λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να δουν την έκθεση φωτογραφίας “Το Επιτάλιο μιας άλλης εποχής” που λειτουργεί στις αίθουσες του Αρχοντικού Μαστροβασιλόπουλου..
 
Ευχαριστούμε τους ντόπιους καταστηματάρχες και παραγωγούς κρασιού για την προσφορά και την πολύτιμη στήριξή τους, για ακόμα μια φορά..! Συνεχίζουμε με δύναμη, όρεξη και θέληση για τα καλύτερα στον τόπο μας!
 
Δράσεις πολιτισμού, ποιοτικές και ελπιδοφόρες από ανθρώπους που παρακινούνται μόνο από την άδολη αγάπη τους για τον τόπο, για τα κοινά, για την τέχνη και που βάζουν τα γυαλιά σε άλλες μεγαλύτερες διοργανώσεις.
 
Ένα μπράβο δεν φτάνει για την προσπάθεια αυτή και πραγματικά αξίζει να στηριχθεί γιατί μπορεί να αναδείξει ένα τεράστιο κεφάλαιο που κρύβει εκεί δίπλα στην πρώην λίμνη Αγουλινίτσας, το Επιτάλιο...
 
jazz 2
jazz 3
jazz 4
 
jazz 6
 
jazz 7

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ