LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

03|08
2021
19:46

Νύχτα Ονείρου με το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου του Γ. Βούκανου σε 3D Animation στο Κάστρο Χλεμούτσι

Μια μαγευτική βραδιά στο κάστρο Χλεμούτσι με το μυστικό τραγούδι του κάστρου! Το πολυβραβευμένο οπτικοακουστικό παραμύθι του Γιώργου Βούκανου ξεκίνησε εντυπωσιακά το ονειρικό του ταξίδι για μια ακόμα φορά ανοίγοντας το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης. Χρώματα και γλυκές  μελωδίες ξεχύθηκαν από το πρώτο λεπτό της παράστασης και το παραμύθι άρχισε να ξετυλίγετε με τα μαγευτικά 3D mappings, τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς του Σάκη Μαράκα και τις εντυπωσιακές ερμηνείες της Άντας Αθανασοπούλου, του Ilya Alger (Φωνή - Contrabass) και της εξαιρετικής ορχήστρας με μουσικούς τον Neville Jason Fahy στο Πιάνο, τον Σταύρο Παργινό στο Βιολοντσέλο, τον Βαγγέλη Θάνο στα κρουστά και τον συνθέτη στα synths.
 
Ο Αστέρης Πελτέκης στο ρόλο του πρίγκηπα Ανήλιαγου και η γλυκιά παρουσία της Χρύσας Ρώμα στο ρόλο της πριγκίπισσας του κάστρου μαζί με τα ολογράμματα και 3d animation έδιναν ένα μοναδικό τρισδιάστατο αποτέλεσμα στην περιγραφή του Παραμυθιού των Αστεριών και της Αγάπης όπως ονομάζεται η νέα αυτή παρουσίαση του Μυστικού Τραγουδιού του Κάστρου.
 
xlemoutsi magiko1
 
Ο συνθέτης Γιώργος Βούκανος και η αδελφή του συγγραφέας/Στιχουργός Μαίρη Βούκανου, δημιούργησαν ένα νέο και ανανεωμένο έργο με νέα τραγούδια, μελωδίες και κείμενα που μαζί με την προσθήκη του 3d Animation του Γιάννη Ντουσιόπουλου πραγματικά εντυπωσίασαν το πολυπληθές κοινό. Ερμηνεύθηκαν και τα νέα τραγούδια "Στα Αστέρια" και "Κυρά της Θάλασσας" που γράφτηκαν ειδικά για την Παράσταση της Έφης Παναγοπούλου.  Την πρεμιέρα παρακολούθησαν ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός, ο νέος Γενικός Διευθυντής του Μουσείου της Ακρόπολης Νίκος Σταμπολίδης, η Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς ΥΠΠΟΑ Πολυξένη Αδάμ Βελένη, ο Σύμβουλος του Υπουργού Τουρισμού Θέμις Παπαδημόπουλος.
 
xlemoutsi magiko 2jpg
 
Το κοινό γέμισε από νωρίς τις προβλεπόμενες θέσεις που είχαν οριστεί από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον covid. Οι επόμενες παραστάσεις είναι Κυριακή 8 και 22 Αυγούστου στο Χλεμούτσι με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας!
 
xlemoutsi magiko afisa
 
Παράλληλα  Πέμπτη 12 Αυγούστου στις 23.40 στην ΕΡΤ2  το κοινό θα απολαύσει την περσινή μεγάλη Συναυλία του Μυστικού Τραγουδιού με Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ από το Κάστρο Χλεμούτσι! Το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης συνεχίζει το ταξίδι του στον Σταφιδόκαμπο στον Θερινό Κινηματογράφο Cine Ρόδον με το αγαπημένο Γεράσιμο Ανδρεάτο στις 10 Αυγούστου!! 
 
(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo