LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

16|09
2021
17:25

Η Logitech G και η McLaren Racing ανακοινώνουν την επιστροφή του διαγωνισμού Logitech McLaren G Challenge 2021

Ο διαγωνισμός επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά με τον αγώνα ταχύτητας διάσημων, όπως οι A$AP Ferg, Lando Norris, William Byron και με πολλούς ακόμη ειδικούς προσκεκλημένους.

ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ  - Σεπτέμβριος 2021 - Η Logitech G, μια επωνυμία της Logitech και πρωτοπόρα εταιρεία τεχνολογιών και εξοπλισμού, και η McLaren Racing ανακοίνωσαν τον ανανεωμένο διαγωνισμό ταχύτητας G Challenge που θα συναρπάσει οδηγούς και λάτρεις των μηχανοκίνητων αγώνων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για ερασιτέχνες οδηγούς, αλλά και όσους αγαπούν το μηχανοκίνητο αθλητισμό, η αγωνιστική περίοδος του Logitech McLaren G Challenge 2021 ξεκινά σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ, στις 17 Σεπτεμβρίου 2021 και θα περιλαμβάνει πολλές νέες προσθήκες και προκλήσεις.

Μετά από τουλάχιστον 4 εβδομάδες αγωνιστικής περιόδου, όσοι προκριθούν θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν στην Ημιτελική φάση, ξεκινώντας από τις 24 Οκτωβρίου, με στόχο να βρεθούν στο μεγάλο τελικό της Αθήνας, στις 20 Νοεμβρίου.

Το Wildcard Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, θα διεξαχθεί στη κατηγορία Sport Car, στο Assetto Corsa Competizione. Ο οδηγός που θα τερματίσει στη κορυφή της κατάταξης, θα κερδίσει μια θέση στο Μεγάλο Τελικό του Λας Βέγκας, στη Νεβάδα, στις 15 Ιανουαρίου 2022, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Ο Μεγάλος Τελικός θα είναι γεμάτος συναρπαστικές δραστηριότητες, όπως οδήγηση στην πίστα ζωντανά με σπάνια αυτοκίνητα αγώνων και Meet & Greet με επαγγελματίες οδηγούς, αθλητές και διασημότητες.

Οι συμμετέχοντες του Μεγάλου Τελικού θα διαγωνιστούν με στόχο να κερδίσουν το Μεγάλο Βραβείο, δηλαδή μια VIP McLaren Racing εμπειρία. Ο νικητής του, θα κερδίσει ένα τετραήμερο ταξίδι στο Λονδίνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Αυτό θα περιλαμβάνει μια ειδική ξενάγηση στο McLaren Technology Center, προπόνηση από τον οδηγό F1 της McLaren, Lando Norris, και μια VIP εμπειρία στο Βρετανικό F1 Grand Prix 2022.

«Η επιτυχία του G Challenge 2020 ενισχύθηκε από την προσπάθειά μας να συνεχίσουμε να ψυχαγωγούμε τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού», ανέφερε ο Jim Hoey, επικεφαλής του G Challenge στη Logitech G. «Φέτος, θα επιστρέψουμε με νέες ιδέες, πολλούς τίτλους και αγώνες, και ένα μηνιαίο πρόγραμμα αγώνων που θα συνεχίσει να συναρπάζει όσους αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε ολόκληρο τον κόσμο».

«Η McLaren Racing αγκάλιασε τον διαγωνισμό Logitech McLaren G Challenge, ως ένα μέσο ψυχαγωγίας των οπαδών αγώνων, ωστόσο γρήγορα διαπιστώσαμε ότι ήταν μια ευκαιρία να συνεργαστούμε με τη Logitech G σε έναν κλάδο που συνεχίζει να αναπτύσσεται», δήλωσε η Lindsey Eckhouse, Διευθύντρια των τμημάτων Αδειοδότησης, Ηλεκτρονικού εμπορίου και esports της McLaren Racing. «Το G Challenge είναι μια κατηγορία από μόνο του και δίνει την ευκαιρία σε ερασιτέχνες οδηγούς και λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού να συμμετάσχουν και να διαγωνιστούν σαν επαγγελματίες. Ανυπομονούμε για ακόμη μία χρονιά γεμάτη συναρπαστικές και απολαυστικές στιγμές και χαιρόμαστε που η McLaren εδραιώνει τη θέση της σε αυτόν τον χώρο».

Οι εγγραφές για τους Online Αγώνες της κατάταξης άνοιξαν επίσημα εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε μας στο Instagram ή στο Twitter.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε μας στο Instagram ή στο Twitter.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε:

AMG MEDIA | Marketing and Advertising Services
Άντζελα Κότσι
Email:
[email protected]
Mob:
+30 6983402276

ή


Logitech SA

κος Μιχάλης Δρακάτος

Email: [email protected]  

Mob: +0030 6947426916

Σχετικά με τη McLaren Racing

Η McLaren Racing ιδρύθηκε από τον Νεοζηλανδό οδηγό αγώνων, Bruce McLaren, το 1963. Η ομάδα πήρε μέρος στον πρώτο της αγώνα Formula 1 το 1966, και από τότε η McLaren έχει κερδίσει 20 παγκόσμια πρωταθλήματα της Formula 1, περισσότερα από 180 Grands prix, κέρδισε στις 24 ώρες του Le Mans με την πρώτη της προσπάθεια και στο Indianapolis 500 τρεις φορές. Σήμερα, η McLaren Racing διαγωνίζεται στη Formula 1 σε όλον τον κόσμο και στο INDYCAR στις ΗΠΑ.

Η ομάδα θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 FIA το 2021 με τον Lando Norris και τον Daniel Ricciardo και στο 2021 INDYCAR Series με τους οδηγούς της Arrow McLaren SP, Pato O’Ward και Felix Rosenqvist. Το 2022, η McLaren Racing θα μπει σε νέα κατηγορία μηχανοκίνητου αθλητισμού με τη συμμετοχή της ομάδας της στο Extreme E, την καινοτόμα διοργάνωση off-road αγώνων αποκλειστικά για πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Σχετικά με τη Logitech G

Η Logitech G, μια επωνυμία της Logitech International είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον εξοπλισμό gaming για κονσόλες και υπολογιστές. Η Logitech G ειδικεύεται στην παροχή των κορυφαίων στον κλάδο πληκτρολογίων, ποντικιών, ακουστικών, mousepad και προϊόντων εξομοίωσης, όπως τιμονιέρες και μοχλοί πτήσης, χάρη στην καινοτόμα σχεδίαση, την προηγμένη τεχνολογία και ένα έντονο πάθος για το gaming. Η Logitech International ιδρύθηκε το 1981, εδρεύει στη Λωζάνη της Ελβετίας και είναι μια ελβετική ανώνυμη εταιρεία εισηγμένη στο Ελβετικό χρηματιστήριο (κωδικός μετοχής LOGN) και στο χρηματιστήριο Nasdaq Global Select Market (κωδικός μετοχής LOGI). Βρείτε τη Logitech G διαδικτυακά στο logitechG.com, στο εταιρικό blog ή στο @LogitechG.

Η επωνυμία Logitech και τα άλλα διακριτικά σήματα Logitech είναι κατοχυρωμένα και αποτελούν ιδιοκτησία της Logitech Europe S.A ή/και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Logitech και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε τον εταιρικό ιστότοπο logitech.com.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών