LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

03|11
2021
09:24

Ο Δ. Νικολακόπουλος στην έναρξη του Δ.Σ. του Διεθνούς Στρατιωτικού Συμβουλίου Αθλητισμού CISM

Το παρόν έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος στην τελετή έναρξης του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Συμποσίου Στρατιωτικού Αθλητισμού, το πρωί της Τρίτης 2 Νοεμβρίου 2021, στην Αρχαία Ολυμπία.

Πρόκειται για ένα συμπόσιο παγκοσμίου βεληνεκούς με σκοπό την ανταλλαγή επιστημονικών πληροφοριών και γνώσεων γύρω από την επιστήμη της φυσικής αγωγής και την παρατήρηση αυτής ως μέσο αλληλεπίδρασης μεταξύ των ανθρώπων, το οποίο αναδεικνύει την σπουδαιότητα του αθλητισμού.

nikolakopoulos2csim

Ο κ. Νικολακόπουλος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την φιλοξενία του Διεθνούς Επιστημονικού Συμποσίου του Διεθνούς Συμβούλιου  Στρατιωτικού Αθλητισμού στην Αρχαία Ολυμπία. «Αποτελεί τιμή μετά από ένα μακρό χρονικό διάστημα αναγκαστικής αναστολής και αδράνειας, λόγω της πανδημίας, να βλέπουμε τη γενέτειρα του Ολυμπισμού, την Αρχαία Ολυμπία, να αποτελεί ξανά σημείο αναφοράς για το παγκόσμιο αθλητικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι , όπως έγινε πρόσφατα με την αφή της φλόγας για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», σημείωσε μεταξύ άλλων. Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους συντελεστές και εκ μέρους του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, για την επιλογή της Ολυμπιακής γης για το φετινό Συμπόσιο.

nikolakopoulos3csim

Επιπλέον ο κ. Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στη συμβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να παρέχει αμέριστα την υποστήριξή της σε σημαντικές διοργανώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και αναδεικνύουν το ευ αγωνίζεσθαι, την ευγενή άμιλλα , την ειρήνη και την  εκεχειρία των λαών.

Τέλος, δήλωσε ότι είναι στόχος της Περιφερειακής Αρχής, η Αρχαία Ολυμπία να γίνει ο μόνιμος οικοδεσπότης τόσο μεγάλων γεγονότων και να αναδειχθεί το αξιακό όνομα της         Αρχαίας Ολυμπίας ως παγκόσμιο κέντρο θεσμών και αξιών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Πλοίαρχος, Σπυρίδων Ανδριόπουλος ΠΝ, ο Πρόεδρος του CISM, Ταξίαρχος Herve Piccirillo και ο Αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Χάρης Σπηλιόπουλος.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ