LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

09|05
2022
10:32

Η Πισπιρίγκου και ο δικηγόρος της απαντούν για το μήνυμα περί χωρισμού και απώλειας: Η καραντίνα και οι υποψίες του Μάνου - «Θα αποδειχθεί ανθρωποκτονία» λέει ιατροδικαστής

Με έναν αμφιλεγόμενο ισχυρισμό σχολιάζει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τα «επίμαχα» μηνύματα που αντάλλαζε η ίδια με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη. Συνέδεσε τη φράση «κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια» με την περίοδο της καραντίνας και τον αντίκτυπό της στις ενδοοικογενειακές σχέσεις.

Ειδικότερα, ο Όθων Παπαδόπουλος σχολίασε τα μηνύματα που ήρθαν στο «φως» πριν λίγα 24ωρα και είχαν σταλεί πριν αλλά και μετά τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, τονίζοντας πως η ερώτηση του Μάνου Δασκαλάκη «κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια;» ειπώθηκε «σύμφωνα με την εντολέα μου στο πλαίσιο των υποψιών που είχε ο Δασκαλάκης ότι υπήρχε κίνδυνος να κάνει κακό στον εαυτό της».

«Τα μηνύματα περιγράφουν περισσότερο σκέψεις και συναισθήματα παρά γεγονότα που μπορούν να αξιοποιηθούν δικαστικά. Μετά και την περίοδο της καραντίνας που επιδείνωσε τις ενδοοικογενειακές σχέσεις, είναι μέσα στα πλαίσια νομίζω αυτοί οι διάλογοι», συνέχισε ο δικηγόρος, μιλώντας στο Mega.

Η «εξήγηση» της Ρούλας για το μήνυμα του Μάνου

Στη συνέχεια υποστήριξε πως «Το τι έχουν στο μυαλό τους δύο άνθρωποι που μιλούν όταν γράφουν όσα γράφουν, αυτά είναι ερμηνείες που θα δώσουν οι ίδιοι. Τα έχω συζητήσει αυτά τα στοιχεία με την πελάτισσά μου. Διατύπωνε την ανησυχία ο Μάνος ότι μπορεί να έκανε κακό στον εαυτό της. Αυτό, σύμφωνα με την εντολέα μου, εξέφραζε ο Μάνος Δασκαλάκης με το μήνυμα περί απώλειας».

«Θα ήταν ενδιαφέρον να ερωτηθεί η πλευρά Δασκαλάκη τι εννοούσε όταν έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα», πρόσθεσε επίσης ο κ. Παπαδόπουλος.

«Δεν μου επιτρέπεται να έχω αμφιβολίες για τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Σε άλλο σημείο, ο δικηγόρος της προφυλακιστέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση είπε πως «Δεν μου επιτρέπεται εκ του επαγγέλματός μου να έχω αμφιβολίες. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να συμπεριφέρθηκε με εμμονή απέναντι στον σύζυγο. Μπορεί να υπήρχαν ανορθόδοξες καταστάσεις μέσα στο σπίτι. Από αυτό, μέχρι να φτάσουμε στο ότι μια μάνα τέλεσε αυτή την πράξη σε βάρος του παιδιού της, υπάρχει απόσταση».

 «Τα πορίσματα αυτά που περιμένουμε για τα δύο άλλα παιδιά είναι ένα επιστημονικό έργο που συντάσσεται υπό ασφυκτική πίεση της κοινής γνώμης. Περιμένουμε να τα δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον», σημείωσε κλείνοντας ο κ. Παπαδόπουλος.

«Οι θάνατοι δεν είναι παθολογικοί και θα αποδειχθεί η ανθρωποκτονία»

Τα μηνύματα του ζευγαριού να βρίσκονται στο «μικροσκόπιο», ενώ αναμένονται οι απαντήσεις για τους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών.

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης μίλησε στην ΕΡΤ και είπε ότι, σύμφωνα με τον ίδιο, οι θάνατοι δεν είναι παθολογικοί και θα αποδειχθεί η ανθρωποκτονία.

«Γίνονται τοξικολογικές για να δούμε αν υπάρχει κάποια ουσία που προκάλεσε τον θάνατο της Μαλένας. Η νέα τοξικολογική θα γίνει με βάση άλλα δεδομένα. Το μειονέκτημα της όλης διαδικασίας είναι ότι το υλικό δεν είναι το καταλληλότερο για να ανακαλύψουμε αν χορηγήθηκαν ουσίες παρόλα αυτά είναι το μοναδικό που έχουμε στην κατοχή μας και οφείλουν να προσπαθήσουν να έχουν απαντήσεις» δήλωσε ο κ. Γαλεντέρης.

«Περιμένουμε αποτελέσματα για να δούμε αν υπήρξε παθολογικό αίτιο ή αν ήταν ανθρωποκτονία. Σχετικά με τον μηχανισμό θανάτου, η δική μου η πρόβλεψη είναι ότι θα αποκαλυφθεί η ανθρωποκτονία, ότι δεν είναι παθολογικοί θάνατοι. Τα στοιχεία που έχω στην κατοχή μου δεν με καλύπτουν για παθολογικά αίτια θανάτου. Θεωρώ ότι είναι ανθρωποκτονίες αλλά πρέπει να βρεθούν τα κατάλληλα στοιχεία για να ανακαλυφθεί μέσω ποιου μηχανισμού προκλήθηκε ο θάνατος» τόνισε και εκτίμησε:

«Για μένα ο θάνατος του πρώτου παιδιού ταιριάζει σε έναν θάνατο τοξικού τύπου, του δεύτερου προσανατολίζεται στον ασφυκτικό θάνατο. Αυτά με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω όλη την εικόνα μπροστά μου».

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ