LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

14|05
2022
18:23

Πύργος: Προσαγωγές στην Υ.Α. Πύργου για την υπόθεση του Θύμιου Μπουγά

Με αρκετή καθυστέρηση και μετά από τη δημοσιοποίηση βίντεο που εμφανίζει άτομα να πετούν βεγγαλικά - πριν από μέρες στο σπίτι του Θύμιου Μπουγά και αφού προηγήθηκε μια σειρά από γεγονότα, οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση εκφοβισμού (bullying) σε βάρος του 39χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν γίνει οι πρώτες προσαγωγές ατόμων που ταυτοποιήθηκαν από τα εν λόγω βίντεο, ενώ θα γίνει και έρευνα παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού.

Τα βίντεο που χρονολογούνται από τις αρχές Μαΐου και είχαν αναρτηθεί στα social media, έως τώρα δεν είχαν αποτελέσει πειστήριο για τα όσα είχαν συμβεί σε βάρος του 39χρονου. Μετά τη δημοσιοποίηση επίμαχου βίντεο από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη "Φως στο τούνελ" υπήρξε και η κινητοποίηση της Αστυνομίας για τα όσα παρουσιάζει το βίντεο.

Να θυμίσουμε πως τα ξημερώματα της 30ης Απριλίου είχε γίνει επεισόδιο ανάμεσα στον 39χρονο και άτομα που τον βιντεοσκοπούσαν αναρτώντας βιντεο στα social media και κάνοντας λόγο για επικίνδυνο άτομο που κυνηγά πολίτες στον Πύργο με πριόνια και τσεκούρια.

Το υλικό έλαβε μεγάλη δημοσιότητα και το βράδυ της Τρίτης 3 Μαΐου υπήρξαν και τα πρώτα δημοσιεύματα σχετικά με τα όσα είχαν εμφανιστεί στα social media. Το ilialive.gr είχε επισημάνει τότε - πέραν της καταγραφής των γεγονότων - ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο τα βίντεο να απεικονίζουν περίπτωση bullying και όχι επίθεση σε "ανυποψίαστους" πολίτες.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η σύμφωνα με πληροφορίες επίσκεψη του 39χρονου στην Αστυνομία για να ενημερώσει για τα περιστατικά αυτά σε βάρος του, ενώ είχε δοθεί εντολή ερευνών και εντοπισμού του ατόμου αυτού μετά από ανώνυμες καταγγελίες δύο ημέρες μετά.

Δεκαπέντε ημέρες μετά τα γεγονότα, δέκα μέρες μετά την αρχική δημοσιοποίησή τους, δύο ημέρες μετά την έκδοση silver alert για τον Θύμιο Μπουγά και μια μέρα μετά την παρουσίαση του θέματος απο την δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη, γίνονται προσαγωγές υπόπτων για την υπόθεση.

Έως τώρα ο 39χρονος δεν έχει εντοπιστεί...

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών