IliaLive.gr
LIVE

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

19|05
2022
08:44

Ηλεία: Ξωκλήσι με "παράπλευρες" χρεώσεις - Αντιδράσεις από τους πιστούς - Τι αναφέρουν οι εμπλεκόμενοι

Αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει σε πολίτες που είχαν προγραμματίσει την τέλεση μυστηρίου σε παραθαλάσσιο ξωκλήσι της Ηλείας, οι "παράπλευρες" χρεώσεις.

Άνθρωποι που είναι έτοιμοι για την τέλεση των μυστηρίων (γάμων και βαπτίσεων) που επέλεξαν το συγκεκριμένο ξωκλήσι, όχι μόνο για την ομορφιά της περιοχής, αλλά και για λόγους οικονομίας - σε μια περίοδο που η ακρίβεια σαρώνει τα πάντα - βρίσκονται μπροστά σε δύσκολη θέση, σκεπτόμενοι την αλλαγή ναού ή ακόμα και τη ματαίωση του μυστηρίου.

Όπως ενημερώθηκαν από 1η Ιουνίου θα ισχύσει τιμοκατάλογος λόγω καταστήματος εστίασης που βρίσκεται κοντά στο ξωκλήσι και τους ζητήθηκαν όπως μας κατήγγειλαν, ποσοστά επί της χρήσης του χώρου, επί του δρόμου και επί του στολισμού.

Επίσης τους προτάθηκε και το ποσό των 2,5 ευρώ ανά καλεσμένο για κεράσματα (αναψυκτικά, νερά κ.α.)

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα αναμένεται να συζητηθεί σήμερα στην Ι.Μ. Ηλείας για να αποφασιστεί αν εγκριθεί ή απορριφθεί κάτι τέτοιο...

Παρακολουθούμε την υπόθεση προκειμένου να δούμε την εξέλιξή της, καθώς έχουν ήδη περιέλθει σε εμάς σχετικές καταγγελίες...

Νεότερη ενημέρωση

Σύμφωνα με επικοινωνία που είχε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ανέφερε πως οι όποιες χρεώσεις για παροχή υπηρεσιών αφορούν στο χώρο που ανήκει στο κατάστημα και όχι στην εκκλησία.

Ο ίδιος παραπονέθηκε μάλιστα για την δραστηριότητα άλλων επαγγελματιών σχετικών με την οργάνωση μυστηρίων, μέσα στο χώρο ιδιοκτησίας του και θέλησε να ξεκαθαρίσει πως θέτει ένα πλαίσιο που αφορά μόνο την επιχειρησή του και όχι το ξωκλήσι.

Αν υπάρχει όπως είπε χρήση των χώρων του είτε από την οικογένεια που τελεί ένα μυστήριο, είτε από τους επαγγελματίες που εμπλέκονται σε αυτό, τότε θα υπάρχουν και οι ανάλογες επιβαρύνσεις - χρεώσεις.

 

 

 

 

 

 

Photo by Neil Mark Thomas on Unsplash

Google News ilialive.rg

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ