LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

24|05
2022
07:51

Θύμιος Μπουγάς: Συνεχίζεται η προανάκριση για την υπόθεσή του - Μήνυση στον Άρειο Πάγο θα καταθέσει ο διοικητής του Silver Alert

Σε Πύργο και Πειραιά εστιάζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Θύμιου Μπουγά που έχει εξαφανιστεί από τις αρχές Μαΐου μετά από περιστατικά εκφοβισμού σε βάρος του. Παράλληλα αναμένονται και εξελίξεις από το μέτωπο της δικαιοσύνης που προαναγγέλθηκαν από τον διοικητή του Silver Alert.

Οι αναφορές από τον Πειραιά

Σύμφωνα με το διοικητή του Silver Alert Γεράσιμο Κουρούκλη ο Θύμιος Μπουγάς έχει εντοπιστεί από πολίτες στην περιοχή του Πειραιά. Τουλάχιστον υποστηρίζουν μέσα από περιγραφές πως εκεί κινείται ένα άτομο που του μοιάζει πάρα πολύ. «Οι περιγραφές που παίρνουμε από εκείνη την περιοχή ταιριάζουν με τον Ευθύμη, και ενδυματολογικά και ο σωματότυπος, ακόμα και ο μηχανισμός ομιλίας λόγω τραχειοστομίας» ανέφερε μιλώντας στο TheBest.gr o κ. Κουρούκλης. «Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε αναζήτησή του, παίζουμε το κρυφτούλι με τον Ευθύμη. Έχουμε τέσσερις με πέντε μαρτυρίες, είναι στην περιοχή του Πειραιά, αλλά μόλις καταλάβει ότι κάποιος τον κοιτάει πιο έντονα, το βάζει στα πόδια και μέχρι να προλάβουν να μας ενημερώσουν έχει εξαφανιστεί. Δεν ξέρουμε αν γνωρίζει ότι το ψάχνουμε, όμως αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και προσπαθεί να ξεφύγει από τους πάντες και τα πάντα».

Ο κ. Κουρούκλης, σημείωσε ότιο ο Ευθύμης είναι τρομαγμένος και ζει ως άστεγος και επαιτεί: «Τον έχουν δει να βγαίνει από εγκαταλελειμμένα κτίρια, αλλά μόλις τον πλησιάζουν τρέχει και απομακρύνεται, και μιλάμε για πολίτες, εθελοντές χωρίς διακριτικά. Όλα συγκλίνουν ότι είναι εκεί, αλλά είναι πολύ τρομαγμένος. Είναι ενημερωμένες με φωτογραφίες πεζές περιπολίες της Αστυνομίας αλλά και το Λιμενικό Σώμα μήπως προσπαθήσει να φύγει προς άλλη κατεύθυνση με πλοίο».
Ο διοικητής του Silver Alert απεύθυνε έκκληση λέγοντας ότι «…. όποιος δει τον Ευθύμη δεν τον πλησιάζει, αλλά αυτομάτως με το που θα τον δει καλεί στο 1065 και μας δίνει τον τόπο για να ενεργοποιήσουμε εμείς τους εθελοντές και την Αστυνομία. Στο μεταξύ, δεν τον αφήνει διακριτικά από τα μάτια του».
Καταθέτει μηνυτήρια αναφορά το Silver Alert

Αναφερόμενος ο πρόεδρος του Silver Alert στα 11 άτομα που έκαναν bullying στον Ευθύμη, τόνισε ότι «… μαζεύουμε στοιχεία και συμπληρώνουμε τον φάκελο, γιατί θα υποβάλουμε δική μας μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έτσι ώστε να αναλάβει ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός. Αυτό το κάνουμε προκειμένου να μην υπάρξει καμία περίπτωση συγκάλυψης. Γιατί από τις πληροφορίες που έχουμε κάποιοι από αυτούς είναι τα λεγόμενα "καλών οικογενειών" και για να το προσδιορίσω περισσότερο είναι πολιτικών και οικονομικών προσώπων της περιοχής. Φρονώ ότι μπορεί να υπάρξει μια τέτοια τάση, δεδομένου ότι "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει" και επειδή είναι και επαρχία όλοι γνωριζόμαστε… Αυτό δεν πρέπει να συμβεί».

Οι έρευνες στον Πύργο

Σε ότι αφορά τις έρευνες στον Πύργο, αυτές συνεχίζονται από τις Αρχές με αμείωτη ένταση. Η πληροφορία για παρουσία του Θύμιου στον Πειραιά, δεν μπορεί να αποκλειστεί, όμως οι Αρχές στον Πύργο συνεχίζουν να εκτιμούν πως η μετακίνησή του από τον Πύργο προς την Αττική θα ήταν δύσκολη, λόγω των συνθηκών και κυρίως λόγω της έλλειψης χρημάτων για τον 39χρονο.

Παραμένουν στην εκτίμηση πως πιθανότατα αγνοεί το τι συμβαίνει και συνεχίζει να ζει με το να κρύβεται και να αποφεύγει το φως της ημέρας, κινούμενος στο σκοτάδι, όπως έκανε και πριν από τα περιστατικά εκφοβισμού σε βάρος του.

Σε ότι αφορά την δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης στον Πύργο, η Εισαγγελέας Ηλείας, έχει εξετάσει τα πρώτα στοιχεία της υπόθεσης και έχει ζητηθεί να συνεχιστεί το έργο της προανάκρισης, για τα άτομα που εμπλέκονται προκειμένου να υπάρξουν περισσότερα στοιχεία.

Με πληροφορίες από το TheBest.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών