LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

26|05
2022
21:14

Πάτρα: Το σοκαριστικό ηχητικό με επεισόδιο της Τζωρτζίνας που τράβηξε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Νέο σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα, από βιντεοσκοπημένη από τη Ρούλα Πισπιρίγκου κρίση της Τζωρτζίνας μέσα στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

Το νέο επεισόδιο της Τζωρτζίνας που τράβηξε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στο ηχητικό που δημοσίευσε ο Alpha, ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου τη στιγμή που η Τζωρτζίνα παθαίνει ένα επεισόδιο ταχυκαρδίας. Η μητέρα βιντεοσκοπεί το διάλογο με τη νοσηλεύτρια που είναι ο εξής:

  • Ρούλα Πισπιρίγκου: Τζωρτζίνα… Τζωρτζίνα για κοίτα τη μαμά … μπράβο».
  • Νοσηλεύτρια: Είναι μέσα για ενημέρωση.
  • Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι κοιτάξτε το οξυγόνο, ποια ενημέρωση; Πλάκα μου κάνετε;
  • Ήχος από το μόνιτορ της Τζωρτζίνας
  • Νοσηλεύτρια: Έλα καλή μου, τι έγινε;
  • Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, έναν γιατρό, κοιτάξτε τους παλμούς, κοιτάξτε το οξυγόνο
  • Νοσηλεύτρια: Μισό λεπτό, μισό λεπτό να δούμε
  • Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέτε καλέ. Τώρα σοβαρολογείτε; Φωνάξτε έναν γιατρό.
  • Νοσηλεύτρια: Μισό λεπτό καλή μου, μισό λεπτό, τον φωνάξαμε τον γιατρό.
  • Ρούλα Πισπιρίγκου: Ε πού είναι;
  • Νοσηλεύτρια: Είναι κάτω στην ενημέρωση οι άνθρωποι.

Στις 19 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου με αναφερόμενο από τη μητέρα της επεισόδιο σπασμών, υπνηλίας και εμέτου. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στην Κλινική παρουσίασε 9 αιφνίδια επεισόδια και γι’ αυτό το λόγο μεταφερόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου όπου εκεί οι εντατικολόγοι δεν είδαν κανένα επεισόδιο και κανένα από τα αναφερόμενα από τη μητέρα συμπτώματα. Τότε, οι γιατροί της ΜΕΘ ζήτησαν από την μητέρα να βιντεοσκοπήσει ένα από τα επεισόδια για να έχουν εικόνα των συμπτωμάτων. Η Ρούλα βιντεοσκοπεί κάποια από τα επεισόδια της Τζωρτζίνας προκειμένου να πείσει τους γιατρούς ότι η κόρη της, ξαφνικά, παθαίνει τις κρίσεις που ίδια τους περιγράφει.

Όπως προκύπτει από το νέο ηχητικό ντοκουμέντο, η Τζωρτζίνα παθαίνει ένα ακόμη επεισόδιο ταχυκαρδίας πριν μεταφερθεί στην Αθήνα και στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Το μόνιτορ της 9χρονης αρχίζει να χτυπά και τότε, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκει την ψυχραιμία, πιάνει στα χέρια το κινητό της και αρχίζει να βιντεοσκοπεί την κρίση της Τζωρτζίνας ζητώντας από την κόρη της να… «κοιτάξει τη μαμά».

Κατέθεσε ο ιατροδικαστής Μπουζιάνης

Τα αίτια του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας επιχείρησε να φωτίσει με την κατάθεση του ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης. Σημειώνεται πώς για την υπόθεση έχει προφυλακιστεί η μητέρα της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Εν αναμονή της απόφασης της ανακρίτριας για εκταφή της σορού

Περίπου δύο εβδομάδες μετά την υποβολή της ιατροδικαστικής έκθεσης στην αστυνομία, ο ιατροδικαστής που χειρίστηκε την υπόθεση κλήθηκε να δώσει διευκρινιστικές απαντήσεις γύρω από το πόρισμά του. Η κατάθεση του ήταν τυπική και μένει μόνο να φανεί αν η δικαστική λειτουργός θα υιοθετήσει την εισήγησή του για εκταφή της σορού του παιδιού.

Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει στη διάθεση της η ανακρίτρια, η Τζωρτζίνα έφυγε από τη ζωή, εξαιτίας «θανατηφόρου δηλητηρίασης από την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη», ενώ τονίζεται ότι «σε περίπτωση εκταφής θα ήταν σκόπιμη η λήψη τριχών για τον περαιτέρω έλεγχο χορήγησης ουσιών σε προγενέστερο του συμβάντος χρόνου».

«Εγκληματική ενέργεια»

Στο πόρισμα του, που μελετά η δικαστική λειτουργός, ο κ. Μπουζιάνης αναφέρει πως αν γίνει εκταφή της σορού, από την λήψη τριχών θα είναι εφικτός ο εντοπισμός τοξικών ουσιών σε χρόνο πολύ προγενέστερο του θανάτου της 9χρονης. «Σε περίπτωση εκταφής θα ήταν σκόπιμη η λήψη τριχών για τον περαιτέρω έλεγχο χορήγησης ουσιών σε προγενέστερο του συμβάντος χρόνο» αναφέρει ο ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τους ειδικούς μία τέτοια εξέταση θα μπορούσε να δώσει σαφείς απαντήσεις και για την ανακοπή που υπέστη το κοριτσάκι την άνοιξη του 2021, έναν χρόνο πριν αποβιώσει. Αν δηλαδή το επεισόδιο που είχε υποστεί το κοριτσάκι προκλήθηκε σκόπιμα, οπότε το περιστατικό λαμβάνει ποινικό προσδιορισμό ως απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα του κ. Μπουζιάνη, ο οποίος είναι κάθετος ότι ο θάνατος της 9χρονης είναι εγκληματική ενέργεια, αναφέρεται πως η Τζωρτζίνα είχε καταλήξει πριν σπεύσουν στο δωμάτιο της οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» το απόγευμα της 29ης Ιανουαρίου 2022. Στο πόρισμα καταγράφονται οι βλάβες που προκλήθηκαν από την θανατηφόρα δόση της τοξικής ουσίας στο ήπαρ, στην πυλαία φλέβα και στα κολποειδή τριχοειδή, στη σπλήνα και στο πάγκρεας του παιδιού.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ