LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

03|06
2022
08:33

Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: Έγκλημα και ο θάνατος της Ίριδας; Πότε αναμένεται το πόρισμα των ιατροδικαστών

Στα τέλη Ιουνίου αναμένεται το πόρισμα για το θάνατο του δεύτερου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, της Ίριδας.

Θεωρείται ιδιαιτέρως σημαντική η κατάθεση της ιατροδικαστή Αγγελικής Τσιόλα, η οποία σύμφωνα με το MEGA, αναμένεται να επιμείνει στον ασφυκτικό θάνατο, απορρίπτοντας την αγενεσία του φλεβόκομβου, που ήταν η αιτία θανάτου που διέγνωσε η παθολογοανατόμος Αντιγόνη Μητσέλου.

Η κ. Τσιόλια θα επιμείνει στη δική της διαπίστωση (πνευμονικό οίδημα) και προβλέπεται να είναι άκρως επεξηγηματική, ώστε να γίνει πλήρως κατανοητός από τους ερευνητές της υπόθεσης ο «μηχανισμός θανάτου» της Ίριδας.

Τα τέσσερα στοιχεία που καίνε τους ενόχους

Όπως αναφέρουν πάντα οι ίδιες πληροφορίες, προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα:

  1. Η αγενεσία φλεβόκομβου φεύγει από τη μέση.
  2. Παθολογικό αίτιο δεν υφίστανται.
  3. Ούτε γονιδιακό πρόβλημα υπάρχει, με βάση το αποτέλεσμα των εξετάσεων που έγινε γνωστό στις 30 Μαρτίου και που δεν είχε στην διάθεσή της η κ. Τσιόλα, όταν συνέτασσε την ιατροδικαστική της έκθεση, πέρσι τον Ιούλιο. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε δεν μπορούσε τότε να αποφανθεί ότι η Ίριδα έπεσε θύμα ασφυκτικού θανάτου.
  4. Αξιοσημείωτο, εξ άλλου, είναι ότι δεν χρειάζεται η ιατροδικαστής να αναφερθεί σε τοξικολογικά ευρήματα, αφού η Ίριδα εξέπνευσε στο σπίτι και δεν είχε «φορτωθεί» ο οργανισμός της με φάρμακα.

Την ίδια ώρα, ούτε από το ενδεχόμενο εκταφής της σορού της θα προέκυπτε κάτι το διαφωτιστικό για να διευκολυνθεί στην κατάθεσή της η κ. Τσιόλα, γι’ αυτό άλλωστε και έχει απομακρυνθεί αυτό το ενδεχόμενο. Στην ουσία τα χέρια της ιατροδικαστή Αγγελικής Τσιόλα λύθηκαν όταν περιήλθε σε γνώση της το αρνητικό αποτέλεσμα του γονιδιακού ελέγχου του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών