LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

22|06
2022
17:54

Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη περί δολοφονίας και των τριών παιδιών

Την πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, σχετικά με τη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη στην οποία ανέφερε πως «συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε τα τρία μας παιδιά» μετέφερε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο Όθωνας Παπαδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι δηλώσεις δεν είναι επιβεβαιωμένες, είναι φημολογία, όπως φημολογία είναι το περιεχόμενο του πορίσματος, το οποίο επίσης δεν έχουμε. Υπάρχει πάρα πολλή παραπληροφόρηση σε σχέση με την υπόθεση. Βλέπει και ακούει πολλά πράγματα που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση».

Μετά το πόρισμα – σοκ των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά. Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα».

Tι είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς για το πόρισμα

Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου να αφαίρεσε τη ζωή της Τζωρτζίνας ή της Ίριδας ή της Μαλένας υποστήριξε στους αστυνομικούς η Δήμητρα Πισπιρίγκου στη διάρκεια μαραθώνιας κατάθεσής της

Πληροφορίες για τα όσα είπε στην πολύωρη κατάθεση της στους αστυνομικούς η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, παρουσίασε η Μίνα Καραμήτρου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN .

Οι ερωτήσεις των αστυνομικών ήταν εξαντλητικές και οι απαντήσεις της κ. Πισπιρίγκου ήταν κάθετες και απόλυτες τόνισε η έμπειρη δημοσιογράφος.

Σε όλες τις τοποθετήσεις της ισχυρίστηκε ότι δεν δίνει σχεδόν ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο η αδερφή της να έχει σχέση με το θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο παιδιών. Όταν εξαντλητικά περιέγραψε στους αστυνομικούς τι έγινε εκείνη τη μέρα που η Ίριδα βρέθηκε νεκρή και μέσα στο διαμέρισμα ήταν μόνο η αδερφή της και η ίδια οι αστυνομικοί της παρουσίασαν και το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών λέγοντάς της ότι λένε πως ο θάνατος της Ίριδας και της Μαλένας ήταν ασφυκτικός και ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Τότε, λοιπόν, η Δήμητρα Πισπιρίγκου τους απάντησε: «Και γιατί να πιστέψει κάποιος αυτούς τους ιατροδικαστές και όχι αυτούς που είχαν εξετάσει στην αρχή τα παιδιά; Τότε είχαν βρει άλλη αιτία θανάτου».

Αυτή εξάλλου είναι και η υπερασπιστική γραμμή της αδερφής της και φαίνεται πως είναι η γραμμή στην οποία θα επιμείνουν.

Τι απαντά η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας, έδωσε την δική της απάντηση σε όσους την κατηγορούν για τις δολοφονίες και των δύο άλλων παιδιών της είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δεν έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου. Αφιέρωσα τη ζωή μου σ' αυτά. Εζησα την απώλειά τους. Με κατηγορούν άδικα. Θέλω να μάθω την αλήθεια».

Πειθαρχική έρευνα για τους ιατροδικαστές

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας αναμένεται να ζητήσει πειθαρχική έρευνα για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που συντάχθηκαν από τους ιατροδικαστές Χριστίνα Τσάκωνα και Αγγελική Τσιόλα.

Οι ιατροδικαστές Τσάκωνα και Τσιόλα είχαν αποδώσει το θάνατο των δύο κοριτσιών (Ίριδας και Μαλένας) σε παθολογικά αίτια σε αντίθεση με το νεότερο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα που έκαναν λόγο για ασφυκτικό θάνατο. Στόχος της έρευνας είναι να ελεγχθεί η έρευνα των αναφορών και των εκθέσεων των δύο ιατροδικαστών.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών