LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

22|06
2022
21:03

«Αν κάποιος σκότωσε τα παιδιά, βρείτε τον!»: Τι κατέθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς – Η αναφορά στο Μάνο Δασκαλάκη

Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου να αφαίρεσε τη ζωή της Τζωρτζίνας ή της Ίριδας ή της Μαλένας υποστήριξε στους αστυνομικούς η Δήμητρα Πισπιρίγκου στη διάρκεια μαραθώνιας κατάθεσής της

 «Δεν το πιστεύω ότι η Ρούλα έχει βλάψει τα παιδιά της. Αν δεν έχουν πεθάνει από παθολογικά αίτια και υπάρχει κάποιος που ευθύνεται για το θάνατό τους, να έρθουν να μου το πουν επιστημονικά τεκμηριωμένα. Θέλω να μάθω την αλήθεια και θέλω δικαίωση για τα αγγελούδια μου και να υποστούν τις συνέπειες όλοι όσοι ευθύνονται», σημείωσε κατά την κατάθεσή της.
 

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, οι αστυνομικοί έριξαν μεγάλο βάρος στη δολοφονία της Ίριδας, με την Δήμητρα Πισπιρίγκου να επαναλαμβάνει αυτά που είχε αναφέρει στην κατάθεσή της. Όπως είπε, ήταν εκείνη που βρήκε το κοριτσάκι νεκρό, ειδοποίησε την αδερφή της και στη συνέχεια τηλεφώνησαν στον Μάνο Δασκαλάκη, πριν κάνουν κλήση στο ΕΚΑΒ.

Η αδερφή της Ρούλας επέμεινε και πως εκείνη το επίμαχο πρωί δεν άκουσε ή είδε κάτι που να της γεννήσει υποψίες για τον ασφυκτικό θάνατο της Ίριδας.

Εμένα αυτά που ξέρω μου φτάνουν για να έχω μία γνώμη. Αν όμως για μισή πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο τοις εκατό που δίνω εγώ, αποδειχθεί το αντίθετο, το επόμενο λεπτό πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους, όλοι όσοι έκαναν λάθος σε αυτή την υπόθεση» συμπλήρωσε.

«Ρούλα, ας χωρίσεις με τον Μάνο»

Μετά τη δολοφονία της Ίριδας οι αστυνομικοί εστίασαν στα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού. Όπως είπε, οι καυγάδες ήταν συχνοί και μεγάλοι σε ένταση. Η ίδια είχε συμβουλέψει την 33χρονη να χωρίσει με τον Μάνο Δασκαλάκη, για το καλό των παιδιών.

«Η Ρούλα δεν ήθελε να χωρίσει με τον Μάνο. Ήταν λογικό. Είχαν και τρία παιδιά μαζί. Όλοι εμείς με πολλή κουβέντα, της εξηγήσαμε της αδελφής μου με επιχειρήματα. Όπως γνωρίζεις, της είπαμε χαρακτηριστικά, Ρούλα, η μάνα σου, ο πατέρας σου, ο πεθερός σου και η πεθερά σου, είναι όλοι χωρισμένοι. Ας χωρίσεις κι εσύ από το να φτάνετε σε τσακωμούς και να σε χτυπάει», σημείωσε.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε εξωσυζυγικές σχέσεις: «Ο Μάνος κάποιες φορές τύχαινε να κάνει μια γνωριμία και να παρασυρθεί και να φύγει από το σπίτι». «Για την εξωσυζυγική σχέση της αδελφής μου δεν είχα ιδέα. Δεν μου είχε εκμυστηρευτεί το παραμικρό. Το έμαθα αφού το έμαθε ο Μάνος και τσακώθηκαν», πρόσθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ