LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

24|06
2022
20:17

Περιφερειακή Συνάντηση Φορέων των Κοινωνικών Συμπράξεων της ΠΔΕ του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) 2014-2020 που υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019», διοργανώνει Περιφερειακή Συνάντηση των Φορέων Κοινωνικών Συμπράξεων των Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 στην Πάτρα στο ξενοδοχείο “MyWay” στις 9:30 και απευθύνεται σε στελέχη και εκπροσώπους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, των Δήμων, των Μητροπόλεων και των άλλων φορέων που συμμετέχουν στις Κοινωνικές Συμπράξεις στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες (Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας). Η Συνάντηση αποτελεί για τους εκπροσώπους και τα μέλη των Κοινωνικών Συμπράξεων μία πολύ σημαντική ευκαιρία για δικτύωση, επίλυση προβλημάτων, ανταλλαγή καλών πρακτικών, δυνατότητα ανάπτυξης συνεργιών αλλά και καλύτερο συντονισμό των επιμέρους ομάδων σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν: ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας,Νεκτάριος Φαρμάκης, η Διοικήτρια του Ο.Π.Ε.Κ.Α, Ξένια Παπασταύρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Βασίλειος Γιαννόπουλος.

Η Συνάντηση θα πλαισιωθεί με ενημερωτικές ομιλίες που αφορούν στην ορθή διαχείριση και τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του Προγράμματος, την ανταλλαγή καλών πρακτικών και τον βέλτιστο συντονισμό μεταξύ των φορέων.

Ο Προϊστάμενος Διαχειριστικής Αρχής Προγράμματος ΤΕΒΑ, Ιωάννης Πασπάλας θα αποτελέσει τον πρώτο και κεντρικό ομιλητή της Συνάντησης ο οποίος θα παρουσιάσει απολογιστικά στοιχεία που οριοθετούν το ποιοτικό άλμα στην νέα προγραμματική περίοδο. Ενώ στη συνέχεια ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Χρήστος Παπασημακόπουλος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας και η Μαρία Ξένου θα αναφερθεί στο σχεδιασμό και το μοντέλο νέων Συνοδευτικών Μέτρων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι ομιλίες θα συνδυάζονται με συζήτηση μεταξύ ομιλητών και συμμετεχόντων, όπου οι εκπρόσωποι των φορέων των Κοινωνικών Συμπράξεων των Π.Ε. της Δυτικής Ελλάδας, θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τους προβληματισμούς τους και να οδηγηθούν σε λύσεις των προκλήσεων σχετικά με την κάλυψη των αναγκών των οικονομικά ευπαθών πολιτών, που αποτελούν τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί workshop με στόχο την ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού των φορέων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με μια σύντομη ξενάγηση στην πόλη της Πάτρας όπου μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών και τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ