LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

26|06
2022
19:11

Χαρά και συγκίνηση των Ολυμπιονικών για την επίσκεψη τους στην περιοχή που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πολύ θερμή η υποδοχή που επεφύλαξε ο Δήμος Ήλιδας

Η διήμερη Μηχανοκίνητη περιήγηση στις ομορφιές της Ηλείας που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας με τον Σύλλογο «Ιστορικές Διαδρομές Οχημάτων με Ρόδες» ΙΣΟΔΟΡΟ είχε ως ενδιάμεσο σταθμό την Αμαλιάδα. Γνωστοί Ολυμπιονίκες με επικεφαλής την Όλγα Βασδέκη είχαν την ευκαιρία στην περιήγηση αυτή να γνωρίσουν την περιοχή της Ηλείας, ακολουθώντας μια διαδρομή μέσα από το μύθο του Ηρακλή , τον ιδρυτή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην πλατεία Αγίου Αθανασίου έγινε η υποδοχή από τον Δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη, τους αντιδημάρχους Βασίλη Παπαδόπουλο, Βαγγέλη Χριστοφόρου Ευγένιο Αστερή, Παναγιώτη Παναγιωτάρα, Θανάση Γεωργιόπουλο , τον πρόεδρο της της Κοινότητας Αμαλιάδας , το σύλλογο μοτοσικλετιστών «Μοτολεα», και παράγοντες με αθλητές από τα τμήματα στίβου και ενόργανης του ΚΟΡΟΙΒΟΥ. Μαζί με την Όλγα Βασδέκη ήταν και οι Ολυμπιονίκες γ. Τζελίλης, Συρανίδη, Βαρσαμιδου, Κ. Λούδης, Κ.
Χριστοφοριδης, Ν. Γκαβέρα, Μ. Καρπαθάκη, Γ. Κουμνάκη κ.α

Ο Δήμαρχος Ήλιδας στην σύντομη ομιλία του ανέδειξε τη σημασία της Ήλιδας στη γέννηση των Ολυμπιακών Αγώνων και στην εξέλιξη των Ολυμπιακών αξιών και θεσμών, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνηση του στο να βλέπει σήμερα καταξιωμένους Ολυμπιονίκες τιου χθες για να γίνονται μιαν αγκαλιά με τους αθλητές της πόλης μας , τους αυριανούς μας πρωταθλητές και γιατί όχι και Ολυμπιονίκες.

Και η κυρία Βασδέκη, εμφανώς χαρούμενη και συγκινημένη για την υποδοχή, μίλησε για τους στόχους αυτής της διήμερης περιήγησης,, οι οποίοι πέρα από την ανακάλυψη των Ολυμπιακών αξιών , είχαν και την προώθηση του μηνύματος της οδικής ασφάλειας.

Οι μικροί αθλητές του Κοροίβου μαζί με τους σπουδαστές του τμήματος ζωγραφικής Αμαλιάδας του Kristo Hasa, ζωγράφισαν μαζί με τους ολυμπιονίκες ένα μεγάλο πανό με θέμα τους Ολυμπιακούς αγώνες. Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμος Ήλιδας απένειμε αναμνηστικά δώρα   σε όλους τους Ολυμπιονίκες , στο σύλλογο Harley Davidson, Pourangers και της ΜΟΤΟΛΕΑ.

moto amaliada 2

moto amaliada 3

moto amaliada 4

moto amaliada 5

moto amaliada 6

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ