LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

29|06
2022
11:28

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου καλείται να καταθέσει ως ύποπτη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα: Παραγγελία στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας να πάρουν κατάθεση από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όχι με την ιδιότητα της μάρτυρος αλλά της υπόπτου για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, έδωσαν οι δύο εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι αξιωματικοί, σύντομα θα μεταβούν στον Κορυδαλλό για να την ενημερώσουν και να της δώσουν προθεσμία, ώστε η ίδια και οι συνήγοροί της να ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας και να προετοιμάσουν τις αναγκαίες εξηγήσεις.

Είναι «μοναδική ύποπτη»

Οι δύο εισαγγελείς πρωτοδικών αφού μελέτησαν τον φάκελο της προανακριτικής δικογραφίας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μοναδική ύποπτη είναι η μητέρα των παιδιών.

Μετά τις εξηγήσεις που θα δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η δικογραφία θα επιστρέψει στους εισαγγελείς, οι οποίοι θα αποφασίσουν εάν θα ασκήσουν ποινική δίωξη σε βάρος της.

Ο φάκελος της δικογραφίας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτός από την ιατροδικαστική έκθεση, που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αιτία θανάτου των παιδιών ήταν η ασφυξία, περιλαμβάνονται και περισσότερες από 50 καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών, τραυματιοφορέων και προσώπων από το συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, που αξιολογήθηκαν και αποτιμήθηκαν από τους δύο εισαγγελείς.

Σημειώνεται πως, την ίδια ώρα, ολοκληρώθηκε η ανάκριση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, για τον οποίο έχει προφυλακιστεί ως κατηγορούμενη η Ρούλα Πισπιρίγκου. Τις επόμενες ημέρες η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα για να διατυπώσει την πρότασή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, τα μέλη του οποίου στη συνέχεια με βούλευμά τους θα αποφασίσουν για την παραπομπή ή μη της κατηγορούμενης σε δίκη.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών