LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

01|07
2022
20:57

Ο ΙΣΑ παρέδωσε απινιδωτές στο Δήμο Πηνειού

Μαρίνος: Στόχος η προμήθεια 23 σωτήριων εργαλείων

Εργαλεία για τη διάσωση ζωής παρέδωσε στο Δήμο Πηνειού ο Ιατρικός Σύλλογος Αμαλιάδας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Κώστας Τσαούσης και η αντιπρόεδρος του κ. Ιωάννα Σταυροπούλου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνο και του παρέδωσαν, παρουσία των αντιδημάρχων κ.κ. Γ. Κολοκατίνη και Σ. Μάλλιαρη τρεις απινιδωτές. Δύο για τα Γυμνάσια-Λύκεια Γαστούνης και Βαρθολομιού (δωρεά του κ. Γεωργίου Τελώνη Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας ΔΕ ) και έναν που θα υπάρχει για δημόσια χρήση στο Δημαρχείο της Γαστούνης. Για την απόκτησή τους συνέδραμε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με γνώμονα τη διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος υποδεχόμενος τον πρόεδρο του ΙΣΑ κ. Κώστα Τσαούση και την αντιπρόεδρο κ. Γιάννα Σταυροπούλου, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αξιοποιώντας το πρόγραμμα Απινίδωσης Δημόσιας Πρόσβασης , προσφέρει μέσω του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας, σημαντικά εργαλεία για την διάσωση της ζωής. Τους απινιδωτές, ένα εργαλείο χρήσιμο και ωφέλιμο που μπορεί με την κατάλληλη χρήση να σώσει συνανθρώπους μας. Στον Δήμο Πηνειού υπάρχει κονδύλι στον Προϋπολογισμό για προμήθεια 23 απινιδωτών. Δεν προλάβαμε πέρυσι, είναι γραμμένα και στον φετινό προϋπολογισμό οπότε θα χρειαστούμε και την καθοδήγηση του ΙΣΑ. Αγαπητέ Κώστα Τσαούση και αγαπητή Ιωάννα Σταυροπούλου, είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά σας. Εμείς από την πλευρά μας θα επισπεύσουμε τις ενέργειες για την προμήθεια των απινιδωτών και θα χρειαστούμε την καθοδήγηση και την σοφία σας στο θέμα της εκπαίδευσης».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Κώστας Τσαούσης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση και ελπίζουμε σε νέες δράσεις του ΙΣΑ. Την Τρίτη θα γίνει εκπαίδευση του προσωπικού που θα χρησιμοποιεί τους δύο ακόμη απινιδωτές που δώσαμε στο Δήμο Πηνειού για το Γυμνάσιο Λύκειο Γαστούνης και το Γυμνάσιο Λύκειο Βαρθολομιού και ήταν δωρεά του κ. Γιώργου Τελώνη»

Η αντιπρόεδρος του ΙΣΑ κ. Ιωάννα Σταυροπούλου δήλωσε: «Συνεχίζουμε αυτή τη σημαντική δράση. Βρήκαμε ανταπόκριση από την Περιφέρεια και από τον δωρητή κ Τελώνη και συνεχίζουμε να μοιράζουμε απινιδωτές που εύχομαι να μη χρειαστούν ποτέ».

ΟΙ αντιδήμαρχοι Τεχνικών υπηρεσιών και Παιδείας κ.κ. Γιώργος Κολοκατίνης και Σίμων Μάλλιαρης ευχαρίστησαν τόσο τον κ. Γιώργο Τελώνη για τη δωρεά των δύο απινιδωτών όσο και την Περιφέρεια ΔΕ που υλοποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ