LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

05|07
2022
19:42

Πάτρα: Ερωτηματικά για τις αλλαγές θέσεων των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου - Το ενδεχόμενο «να προηγήθηκε πάλη»

Ερωτηματικά για τις «μυστηριώδεις» αλλαγές θέσεων των τριών κοριτσιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στο κρεβάτι που άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Η Ίριδα αρχικά ήταν ξαπλωμένη κατά μήκος του στρώματος με το κεφάλι της πάνω στο μαξιλάρι και σκεπασμένη. Το βρέφος βρέθηκε στις 10:30 το πρωί στην κούνια του κάθετα στο στρώμα και ξεσκέπαστο. Τα μάτια της Ίριδας ήταν μισάνοιχτα, ενώ το μαξιλάρι ακουμπούσε το δεξί της χέρι.
 

Η 3,5 ετών Μαλένα αρχικά ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα, παρουσία της μητέρας της, με πανάκι στα πόδια της. Όταν μπήκαν οι γιατροί τη βρήκαν σε πλάγια θέση, ενώ είχε ξαναπάρει το πανάκι στα χέρια της και τα χείλη της ήταν μπλε.

Η Τζωρτζίνα αρχικά ήταν ξαπλωμένη σωστά στο κρεβάτι με κεφάλι στο μαξιλάρι και βρέθηκε ωχρή και χωρίς σφυγμό. Η 9χρονη δεν ανταποκρινόταν, βρέθηκε στη μέση του κρεβατιού, σε πλάγια θέση και χωρίς το ρινικό οξυγόνο, ενώ χωρίς ένδειξη ήταν και το παλμικό οξύμετρο.

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, σχολίασε τις αλλαγές θέσης των τριών παιδιών, μιλώντας στο Mega:

«Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αναφορά περί ασυνήθιστης θέσης των παιδιών. Αν το λάβουμε υπόψιν μας σαν δεδομένο τότε μπορούμε να συνδυάσουμε και να πούμε ότι προηγήθηκε κάποια πάλη ή κινητικότητα και έρχεται σαν ένα μικρό κομμάτι που συμπληρώνει το παζλ. Δεν μπορεί το σώμα να μείνει ακίνητο, υπάρχει μία πάλη, μία αντιπαλότητα θύματος και θύτη και η τροποποίηση στάσης και θέσης είναι αναμενόμενο σε αυτές τις περιπτώσεις» είπε ο ειδικός.

Ο κ. Γαλεντέρης κλήθηκε να ελέγξει και τα αιτία θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη. Όπως τόνισε, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω από τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας Κούτρα. Μετά από έρευνα που έγινε στον ιατρικό της φάκελο δεν φαίνεται να λάμβανε τη φαρμακευτική αγωγή για τις ασθένειες που είχε, με τα ερωτηματικά που προκύπτουν να είναι δύο: γιατί τα φάρμακα δεν είχαν συνταγογραφηθεί και αν είχαν συνταγογραφηθεί, αν τα έπαιρνε ή όχι.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών