LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

07|07
2022
10:14

Γαλεντέρης για θανάτους 3 παιδιών στην Πάτρα: Θα τροποποιηθούν οι καταθέσεις των ιατροδικαστών

Συνεχίζεται το «θρίλερ» με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, στην Πάτρα.

Για τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη σήμερα Πέμπτη 7/7/2022 ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης. Όπως άφησε να εννοηθεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου την «έκαψε» η αδερφή της «δείχνοντάς» την μέσω της κατάθεσής της ενώ εκτίμησε πως «θα τροποποιηθούν οι καταθέσεις των πρώτων ιατροδικαστών».

«Θεωρώ ότι στο δικαστήριο δεν θα είναι έτσι τα πράγματα, γιατί η αιτία θανάτου που δόθηκε στις πρώτες ιατροδικαστικές έχει να κάνει με άλλες συνθήκες και με τα νέα δεδομένα θα τροποποιηθούν οι καταθέσεις τους», δήλωσε στο Mega.

«Τώρα με τα νέα δεδομένα θα ταχθούν υπέρ της ασφυξίας όλοι οι ιατροδικαστές, γιατί αυτά τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας. Είναι και λογικό η υπεράσπιση να στηριχτεί στις πρώτες ιατροδικαστικές γιατί απαλλάσσει την πελάτισσα του συνηγόρου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραβλέψουμε την αλήθεια ή τα επιστημονικά δεδομένα που καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα» υπογράμμισε ο ιατροδικαστής.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή»
Την εκτίμηση πως η Ρούλα Πισπιρίγκου πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή έκανε η ψυχολόγος Άννα Ντόκου.

«Σε αυτούς τους ανθρώπους δεν υπάρχει το συναίσθημα όπως υπάρχει για εμένα και για εσάς, άρα δεν υπάρχει και το πένθος. Όταν υπάρχει μία παθογένεια επηρεάζει όλους τους κρίκους της οικογένειας, όχι απαραίτητα πάντα, αλλά σε αυτή την περίπτωση δε φαίνεται πως οι προσωπικότητες διαφέρουν πάρα πολύ. Το ποιος έχει επηρεάσει πρώτος ποιον δεν είναι ξεκάθαρο. Συνήθως είναι οι γονείς», δήλωσε η ψυχολόγος επίσης στο Mega.

Παράλληλα ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης επεσήμανε πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου «έδειξε» μέσω της κατάθεσής της την αδερφή της Ρούλα Πισπιρίγκου όταν δήλωσε πως «η μικρή Ίριδα δεν είχε αμυχές στο πρόσωπο όταν κοιμήθηκε».

«Η χρονική ταυτοποίηση της πρόκλησης των αμυχών έχουν τεράστια σημασία», σημείωσε.

Πηγή: Pelop.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ