LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

13|08
2022
08:23

Επίθεση σε 49χρονη στη Μεσσήνη: Απολογείται σήμερα ο 50χρονος πρώην σύζυγός της που της έριξε οξύ

Του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση – Αρχικά πήγε να δει την 49χρονη στο νοσοκομείο και συνελήφθη 

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί, ενώπιον του ανακριτή ο δράστης της επίθεσης με οξύ κατά της πρώην συζύγου του, στη Μεσσήνη.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο ίδιος, μετά την επίθεση και δια του συνηγόρου του Θανάση Ηλιόπουλου δήλωσε συγκλονισμένος και μετανιωμένος για την «κακιά την ώρα» που τον έκανε να ρίξει ένα μπιτόνι τεσσάρων λίτρων ακουαφόρτε στο πρόσωπο της πρώην γυναίκας του και μητέρας έξι παιδιών. Μάλιστα, δηλώνει ότι θέλει να της συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο και μέσο, για να ξεπεράσει το πρόβλημα όρασης.

Όμως, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια την πράξη του, που έγινε στα ξημερώματα της Τετάρτης, στο καθαριστήριο που δούλευε στη Μεσσήνη. Την προηγούμενη ημέρα, ο 50χρονος αυτοκινητιστής φέρεται ότι αγόρασε το καυστικό υγρό.

Πώς έγινε η επίθεση

Τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, ο δράστης έφτασε από την επιχείρηση που εργάζεται η 49χρονη με ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει παρκάρει πίσω από τα δέντρα. Ο ίδιος κρυβόταν πίσω από ένα δέντρο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Λίγο αργότερα έφτασε η 49χρονη με το δικό της αυτοκίνητο, κατέβηκε και κατευθύνθηκε προς την επιχείρηση. Τότε ο πρώην άντρας της βγήκε πίσω από το δέντρο, την πλησίασε και προσπάθησε να της κλείσει το στόμα και τη μύτη με ένα πανί ποτισμένο με υγρό. Εκείνη επιχείρησε να ξεφύγει και τότε ο δράστης της έριξε στο πρόσωπο υγρό από ένα μπουκάλι που κρατούσε στο άλλο του χέρι, πριν εξαφανιστεί.

Σοκαρισμένη από την επίθεση, η 49χρονη έτρεξε να βρει καταφύγιο στο σπίτι του εργοδότη της που βρισκόταν λίγα μέτρα μακρύτερα. «Είχα ξυπνήσει για να πάω στη δουλειά. Μου χτύπησε την πόρτα και φώναζε. Άνοιξα και την είδα σε άσχημη κατάσταση, είχε βρει μια πετσέτα και προσπαθούσε να σκουπίσει το υγρό από το πρόσωπό της. Έκλαιγε πολύ! Πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία και αμέσως ήρθε και ο πατέρας μου που με βοήθησε να την μεταφέρουμε με το αυτοκίνητο μας στο νοσοκομείο», δήλωσε ο εργοδότης της 49χρονης.

Πήγε στο νοσοκομείο για να κρύψει την ενοχή του

Για να κρύψει την ενοχή του ο 50χρονος επισκέφτηκε τη γυναίκα στο νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν πως από εκεί προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα και λίγο αργότερα ομολόγησε την πράξη του.

Ο δράστης δήλωσε μετανιωμένος στου αστυνομικούς, αναφέροντας πως τώρα συνειδητοποιεί το αντίκτυπο των πράξεών του. «Είμαι συγκλονισμένος, έχω μετανιώσει για αυτό που έγινε. Δεν είχα καταλάβει τι έκανα, τώρα συνειδητοποιώ την πράξη μου. Θέλω να βοηθήσω την πρώην σύζυγό μου», ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου.

Πηγή: Protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ