LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

16|08
2022
11:36

Καλαμάτα: Απολογείται ο 50χρονος που πέταξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγο του

Στις 11:00 το πρωί της Τρίτης (16/8) αναμένεται να απολογηθεί ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του στις 10 Αυγούστου στην Ανάληψη του Δήμου Μεσσήνης. Του έχει απαγγελθεί η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο 50χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία το περασμένο Σάββατο (13/8) προκειμένου να απολογηθεί ενώπιων της ανακρίτριας και της εισαγγελέως του πρωτοδικείου Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία υπάρχει οπτικό υλικό με το οποίο στοιχειοθετείται η κατηγορία του 50χρονου.

Εκεί φαίνονται οι κινήσεις του δράστη για την ενοικίαση αυτοκινήτου αλλά και για την προμήθεια του καυστικού υγρoύ, για το οποίο παραπλάνησε έναν γνωστό του λέγοντας ότι το θέλει για το αυτοκίνητο του.

Ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και σύμφωνα με τον δικηγόρο του, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εκφράζει την πρόθεση του να βοηθήσει έμπρακτα στην αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του.

Εν τω μεταξύ, η πρώην σύζυγός του παραμένει για νοσηλεία στην οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου Καλαμάτας, η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει μικρή βελτίωση. Ωστόσο, λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του σοβαρού εγκαύματος στο δεξί της μάτι.

Κι άλλη καταδικαστική απόφαση εναντίον του

Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος της, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι η 49χρονη είχε κακοποιηθεί σωματικά από τον 50χρονο και στο παρελθόν και μάλιστα υπήρχε και καταδικαστική απόφαση εις βάρος του.

«Από ό,τι μου έχει εκμυστηρευτεί σε αποκλειστική επικοινωνία δεν υπήρχε μεταξύ τους οικονομική διαφορά. Το μόνο που υπήρχε ήταν μια εμμονική διάθεση του συγκεκριμένο δράστη ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής και παλαιότερα στο ξυλοδαρμό της ο ίδιος. Είχε καταδικαστεί και είχε ζητήσει και πάλι συγνώμη», αναφέρει ο δικηγόρος της 49χρονης Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Τι δήλωσε στους αστυνομικούς

Την πλησίασα και προσπάθησα να της βάλω στο πρόσωπό της το πανί με το υγρό. Αυτή αντιστάθηκε και άρχισε να με χτυπάει. Τότε εγώ νευρίασα και την πέταξα όλο το υγρό στο πρόσωπο, ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς.

Ο εντολέας μου έχει συνειδητοποιήσει πια τι έχει συμβεί. Ζητάει συγνώμη για αυτό το οποίο έγινε. Θέλει να δηλώσει μετάνοια γι’ αυτό το οποίο συνέβη και εμπράκτως με τον να κάνει το οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να συμβάλει στην αποκατάσταση της σοβαρής βλάβης που έχει προκαλέσει στην υγεία της πρώην γυναίκας του, σημείωσε ο δικηγόρος του 50χρονου.

Ο 50χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, θα περάσει το μεσημέρι του Σαββάτου το κατώφλι του ανακριτή, όμως σύμφωνα με τον δικηγόρο του αναμένεται να ζητήσει νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

Πηγή: cnn.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ