LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

17|08
2022
06:51

Μαχαίρωμα στην Κουρούτα: “Ήμουν σε άλλο μαγαζί εκείνη την ώρα” λέει ο 17χρονος κατηγορούμενος - Η αναγνώριση μέσω… instagram

Διαφορετική τροπή στην υπόθεση του μαχαιρώματος 19χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κουρούτα τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, επιχειρεί να δώσει ο 17χρονος κατηγορούμενος για την αιματηρή επίθεση. Ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Αμαλιάδας και όπως ανέφερε μιλώντας στο ilialive.gr ο συνήγορός του Μίλτος Δημητρόπουλος υπάρχουν στοιχεία που καταρρίπτουν την κατηγορία σε βάρος του πελάτη του.

Βασικό στοιχείο στην υπερασπιστική γραμμή του 17χρονου είναι πως προσκομίστηκε βιντεοσκοπικό υλικό που τον παρουσιάζει την ώρα του περιστατικού σε άλλο νυχτερινό κέντρο, ενώ είχε φύγει λίγο νωρίτερα από το κατάστημα που σημειώθηκε η επίθεση σε βάρος του 19χρονου. Ένα δεύτερο στοιχείο που γίνεται λόγος είναι πως το θύμα αρχικά είχε υποστηρίξει πως δεν θυμάται τα χαρακτηριστικά του δράστη, ενώ στη δεύτερη κατάθεση αναγνώρισε τον 17χρονο ως θύτη από μια φωτογραφία στο instagram. Και πιθανότατα αυτά τα στοιχεία, οδήγησαν στην απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 17χρονου, Μίλτος Δημητρόπουλος, στάθηκε σε αυτά τα δεδομένα, αλλά και στο γεγονός ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου πιθανότατα θα κινηθεί νομικά για να διαφύλαξη την τιμή και υπόληψη τους.

Ο κ. Δημητρόπουλος ανέφερε πως ο 17χρονος έφυγε από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στις 3,45 πμ. με την παρέα του για άλλο κατάστημα, ενώ το περιστατικό συνέβη αρκετά λεπτά μετά τις 4 πμ.

Ο συνήγορος υπεράσπισης αναφέρθηκε ακόμα και στο θέμα των δύο διαφορετικών ένορκων καταθέσεων που έδωσε το θύμα, όπου στη μια δεν μπορούσε να θυμηθεί τα χαρακτηριστικά του ατόμου που τον μαχαίρωσε, ενώ στη δεύτερη αναγνώρισε ως θύτη τον 17χρονο από μια φωτογραφία στο instagram λέγοντας πως ουδεμία σχέση είχαν ούτε γνωρίζονταν.

Κατόπιν των παραπάνω ο κ. Δημητρόπουλος σημείωσε πως αντικειμενικά δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος του 17χρονου πελάτη του.

 

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ