LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

13|08
2019
08:10

Νέα σελίδα στο δήμο Ζαχάρως - Ορκίστηκε δήμαρχος ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος

"Κοιτάμε μπροστά, αξιοποιούμε τις δυνάμεις μας” είναι το σύνθημα του νέου δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου, που ορκίστηκε το απόγευμα της Κυριακής μαζί με τους νέους δημοτικούς και τοπικού συμβούλους και προέδρους των χωριών του δήμου. Η ορκομοσία τελέστηκε παρουσία του Μητροπολίτη Ολυμπίας και Τριφυλίας κ.κ. Χρυσόστομου που απευθυνόμενος στο νέο δήμαρχο και τα νέα στελέχη της δημοτικής αρχής τόνισε τα εξής: “Με το φωτισμό του Αγίου Πνεύματος να εκδηλώσετε τα καθήκοντά σας απρόσκοπτα ακίνδυνα, ανεμπόδιστα, ανέφελα και να δοκιμάσετε πολύ χαρά με την διακονία σας. Χαρά, η οποία θα είναι όταν ασφαλώς εκπληρώνεται τα καθήκοντά σας σε αυτόν τον λαό που σας εμπιστεύτηκε, αυτό το οποίο είχε στη σκέψη του και στην καρδιά του. Να ζείτε και να πολυχρονείτε και να έχετε την ευλογία του Θεού και της Παναγίας”.

Στην πρώτη του ομιλία το νέος δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, έδωσε το μήνυμά του για τη νέα σελίδα που ανοίγεται για το δήμο, για τη νέα εποχή που ξεκινά.

“Ευχαριστώ όλους σας για την προσπάθεια που κάνετε για να κάνουμε το καλύτερο όλοι μαζί για να φτιάξουμε τον τόπο μας. Καταρχήν, Σεβασμιότατε οι ευχές και η ομιλία σας είναι η καλύτερη αρχή η οποία μπορεί να υπάρξει για να έχουμε μία επιτυχημένη θητεία. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε τις ευλογίες και την συμπαράσταση σας σε όλη τη διάρκεια της θητείας. Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες, σήμερα είναι μέρα χαράς δεν είναι προεκλογικός και εκλογικός αγώνας. Έχουμε προχωρήσει πλέον με υπευθυνότητα στην έναρξη της θητείας μας την οποία θα παραλάβουμε την 1η Σεπτεμβρίου” είπε ο κ. Αλεξανδρόπουλος και συνέχισε. “Δεν είναι ώρα για να κάνουμε πλέον κριτική, είναι να βλέπουμε μόνο εμπρός, να αξιοποιήσουμε με την δύναμή μας και με την καλή στόχευση μας όλα τα στοιχεία αυτά τα πλούσια που η φύση μας έχει δώσει και με τις καλύτερες δυνατές προσπάθειες όλοι μαζί, οι δήμαρχοι όλοι του νόμου είναι φίλοι μας είναι μαζί μας, οι βουλευτές του νομού όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να επιτύχουμε αυτή την ανάπτυξη που θέλουμε για το καλό του τόπου μας και των οικογενειών μας”.

Ο νέος δήμαρχος Ζαχάρως σημείωσε ακόμα τα εξής: “Έχω δηλώσει ότι ο νομός Ηλείας είναι ένας πολύ μικρός νομός. Η επιτυχία της νότιας Ηλείας του Δήμου Ζαχάρως είναι επιτυχία για όλο το νομό. Έχω την διαβεβαίωση από όλους και από τον περιφερειάρχη και από τον επόμενο περιφερειάρχη και από συναδέλφους δημάρχους και από τους βουλευτές ότι όλοι θα βοηθήσουν για να αλλάξουμε σελίδα για μία νέα εποχή. Θέλω να ευχαριστήσω εκτός από τον Σεβασμιώτατο που μας έκανε τη μεγάλη τιμή και τους παριστάμενους αγαπητούς και σεβαστούς κληρικούς των ενοριών μας, να ευχαριστήσω και όλους εσάς”.

Στην τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων,  οι βουλευτές  Ηλείας Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Διονύσης Καλαματιανός, οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης , Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, Αρχ. Ολυμπίας και απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γιώργος Γεωργιόπουλος, οι νεοεκλεγείς Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκος Κοροβέσης και Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο απερχόμενος δήμαρχος Ζαχάρως Νίκος Χαραλαμπόπουλος και αρκετοί άλλοι τοπικοί φορείς.

alexandropoulos orko 2

alexandropoulos orko 3

alexandropoulos orko 4

alexandropoulos orko 5

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ