LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

27|08
2019
07:17

Κρέστενα: Ορκίστηκε για 6η θητεία ο "πρύτανης" της αυτοδιοίκησης Σάκης Μπαλιούκος

Τυγχάνει της καθολικής αναγνώρισης των συναδέλφων του και της εκτίμησης των πολιτών. Για 6η συνεχόμενη θητεία στο δήμο Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, ο «πρύτανης» της αυτοδιοίκησης Σάκης Μπαλιούκος, ορκίστηκε και δεσμεύτηκε χθες το απόγευμα, στους δημότες της περιοχής του ότι δεν πρόκειται να διαψεύσει τις προσδοκίες τους. Έχοντας συμπληρώσει 21 χρόνια στη θέση του δημάρχου, είναι από τους μακροβιότερους, αν όχι ο πρώτος, στην Ελλάδα.
 
Η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου, έγινε παρουσία πλήθους κόσμου, στον αύλιο χώρο του Κέντρου Περιβαλλοντολογικής Εκπαίδευσης Κρεστένων.

Ο κ. Μπαλιούκος αφού ευχαρίστησε έναν προς ένα όλους όσοι παρευρέθηκαν, εμφανώς συγκινημένος, καλωσόρισε τους νέους και τις νέες συμβούλους του δήμου και των κοινοτήτων και τους ευχήθηκε το ταξίδι τους στην αυτοδιοίκηση να είναι όμορφο και δημιουργικό για να έχουν και οι ίδιοι ψυχική ηρεμία. Στη συνέχεια συνεχάρη τους συμβούλους που επανεξελέγησαν, τονίζοντας ότι ο όρκος που έδωσαν, είναι δέσμευση για μια πορεία σύμφωνα με τις αρχές της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της συλλογικής δράσης, της ίσης μεταχείρισης μεταξύ των δημοτών και των περιοχών του Δήμου. Μίλησε επίσης, για μια δύσκολη τετραετία που καλούνται να αντιμετωπίσουν και να κερδίσουν το στοίχημα, καθώς οι πόροι στην αυτοδιοίκηση, όπως ανέφερε έχουν μειωθεί κατά 65 με 70%, με μοναδική ελπίδα να φαντάζουν τα προγράμματα, των οποίων όμως την ευθύνη έχει η πολιτεία.

Στην ανάγκη σύμπραξης των δυνάμεων των φορέων του τόπου αναφέρθηκε στη συνέχεια ο Σάκης Μπαλιούκος, προκειμένου να βρεθεί λύση στα καίρια ζητήματα που απασχολούν το νομό μας, με σημαντικότερο, την δημοπράτηση αλλά και ολοκλήρωση του έργου της Ολυμπίας Οδού. «...πολλές φορές αισθάνθηκα όταν συμμετείχα στο μέτωπο της Ηλείας, ότι για κάτι άλλο αγωνιζόμουν, γιατί όλα σταματούσαν στο Βούναργο, το έργο το οποίο διεκδικούμε, είναι ένα και είναι ενιαίο. Πάτρα, Πύργος, Ολυμπία, Καλό Νερό, Τσάκωνα. Εκεί θα δώσουμε τον αγώνα μας και πιστεύω θα έχουμε αποτέλεσμα και βεβαίως θα χαράξουμε και την τακτική μας που πρέπει να ακολουθήσουμε ως προς τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνουμε», τόνισε ο κ. Μπαλιούκος. 

Το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και η ολοκλήρωση και λειτουργεία του εργοστασίου στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς, είναι ένα ακόμα ζήτημα που στάθηκε στην ομιλία του ο κ. Μπαλιούκος κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο ρόλο του νεοεκλεγέντα δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη στο θέμα αυτό.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων στην ορκωμοσία ο βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, Αρχ. Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος, Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, οι νεοεκλεγείς Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θοδωρής Βασιλόπουλος,  Δημήτρης Νικολακόπουλος , Αθανασία Κουσκουρή, Μανώλης Αγιομυργιαννάκης,  ο πρώην Δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, ο πρώην νομάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας κ.α.

mpalioukos 2

mpalioukos 3

mpalioukos 4

mpalioukos 5

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ