LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

28|08
2019
09:51

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Ολοκληρώθηκαν δύο σημαντικές αναπλάσεις σε Βάρδα και Αρετή

Αυτοψία από τον Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ , τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ.Γ.Τσουραπά και τον ανάδοχο, πραγματοποιήθηκε στην Βάρδα και στην Αρετή μετά την ολοκλήρωση δύο έργων.

Στην Βάρδα ,λίγες ημέρες πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους ,το κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού σχολείου Βάρδας μεταμορφώθηκε σε έναν χώρο αθλητικών δραστηριοτήτων υψηλών προδιαγραφών, με δυνατότητες για αθλήματα όπως volley,basket,handball κλπ)

Ο Δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ δήλωσε : «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που παραλάβαμε σήμερα ένα έργο που έλειπε από την πόλη της Βάρδας για αρκετά χρόνια,ένα σύγχρονο γυμναστήριο και γήπεδο 5Χ5 στο Δημοτικό Σχολείο Βάρδας.Είναι το «δώρο» μας,στα παιδιά για την νέα σχολική χρονιά.Εύχομαι να το προσέχουν και να το χαίρονται!»

nabil3

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την Αρετή συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο κ.Δρακιά ,όπου ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της πλατείας(στρώση με κυβόλιθους ,παιδική χαρά με περίφραξη ,γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5,χώρο ξεκούρασης)

nabil3

Ο Δήμαρχος δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.Ο χώρος ομόρφυνε και είναι ιδιαίτερη η χαρά μου όταν προσφέρουμε τέτοιους χώρους στα παιδιά .Κατά την διάρκεια της θητείας μου, είχαμε προγραμματίσει πολλά έργα,κάποια τα υλοποιήσαμε,άλλα τα δημοπρατήσαμε και άλλα θα υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον .

Δύο ακόμα έργα που ήδη ξεκίνησαν και αφορούν τα σχολεία είναι,

Α) Η μόνωση του Γυμνασίου –Λυκείου Λεχαινών με π/υ 66500ευρώ που αφορά την υγρομόνωση του δώματος του κτιρίου επιφάνειας επιφάνειας 650τμ όπου στεγάζεται το γυμνάσιο-λύκειο Λεχαινών για την αντιμετώπιση του έντονου φαινομένου της υγρασίας που παρατηρήθηκε στις αίθουσες διδασκαλίας του β’ορόφου και δημιουργούσε ανθυγιεινές συνθήκες στους μαθητές και καθηγητές

Και

Β)Επισκευές και συντηρήσεις γηπέδων σχολείων της Δ.Κ Ανδραβίδας,Τ.Κ Μυρσίνης και Τ.Κ. Νεοχωρίου με π/υ 37500ευρω.Συγκεκριμένα,το έργο αφορά την επένδυση με αθλητικό ελαστικό τάπητα στα γήπεδα άθλησης των προαυλίων χώρων α)του γυμνασίου Ανδραβίδας όπου χρησιμοποιείται ως γήπεδο ποδοσφαίρου και του δημοτικού Ανδραβίδας, β)του γηπέδου μπάσκετ και βόλλευ στο δημοτικό της Μυρσίνης και γ)στο γήπεδο του γυμνασίου Νεοχωρίου συνολικής επιφάνειας παρέμβασης 1300τμ.

Ο Δήμος μας βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και εκσυχρονισμού. Εύχομα η νέα Δημοτική Αρχή να αξιοποιήσει το μεγάλο έργο που αφήνουμε , να υλοποιήσει ότι έχουμε προγραμματίσει και να προχωρήσει σε νέα έργα για το καλό του τόπο μας.»

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών