LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

03|11
2018
12:06

Ηλεία: Περιπολικό ξέμεινε στο δρόμο λίγο πριν το γκρεμό

Κορώνα - γράμματα παίζουν τη ζωή τους οι αστυνομικοί στην Ηλεία με τα οχήματα που έχουν γράψει εκατοντάδες χιλιόμετρα και αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρά προβλήματα φθορών. Όση προσπάθεια και αν γίνεται από το αρμόδιο τμήμα που φροντίζει την επισκευή των οχημάτων, κάποτε και τα σίδερα λιώνουν.

Το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Γρηγόρης Κατσώλης σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε σε πρόσφατο περιστατικό όπου περιπολικό του Α.Τ. Ανδρίτσαινας, υπέστη εν κινήσει σοβαρή βλάβη στο εμπρόσθιο σύστημα κίνησής του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί ευτυχώς όχι εκτός δρόμου, στις δύσβατες και απόκρημνες πλαγιές της περιοχής.

"Κουραστήκαμε να ζητούμε τα αυτονόητα, κουραστήκαμε να γινόμαστε δέκτες παραπόνων αγανακτισμένων συναδέλφων, οι οποίοι προκειμένου να εκτελέσουν την υπηρεσία τους παίζουν την ζωή τους κορόνα γράμματα. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αφορούν το όχημα του Α.Τ Ανδρίτσαινας το οποίο λίγο έλειψε να αποτελέσει αιτία για δυσάρεστες καταστάσεις, καθώς εν κινήσει παρουσίασε βλάβη στο εμπρόσθιο σύστημα κίνησης. Μιλάμε για ένα όχημα με τουλάχιστον 200.000 χλμ με το οποίο καλούνται οι συνάδελφοι να εκτελέσουν υπηρεσία σε ένα οδικό δίκτυο άκρως επικίνδυνο. Η Δ.Α Ηλείας χρήζει άμεσα ενίσχυσης σε μηχανοκίνητο εξοπλισμό πριν θρηνήσουμε θύματα, δεν επαιτούμε,απαιτούμε τα αυτονόητα, τα άκρως απαραίτητα, γιατί καλή και απαραίτητη κρίνετε η αστυνόμευση όλων των περιοχών, ακόμα και των πιο απομακρυσμένων, όμως για να στεφθεί με επιτυχία πρέπει να υπάρχουν και τα απαραίτητα μέσα. Οι συνάδελφοι δεν είναι αναλώσιμοι απαιτούν κατάλληλες συνθήκες εργασίας προκειμένου να εδραιωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Ευήκοα ώτα υπάρχουν άραγε;;;" σχολίασε ο κ. Κατσώλης, για την ομολογουμένως δύσκολη κατάσταση που επικρατεί σε ότι αφορά με τα μέσα της Αστυνομίας στην Ηλεία.

Γεγονός που έχει σχολιάσει και με τον πλέον επίσημο τρόπο η διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας πριν λίγες ημέρες με αφορμή την απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. να εφαρμόσει το σχέδιο "Περσέας" στην αστυνόμευση, χωρίς όμως να επαρκούν τα μέσα και το προσωπικό.

peripoliko roda1

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ