LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

10|10
2019
09:40

Αμαλιάδα: “Ξεκελιδώνει” το διοικητήριο ο Λυμπέρης

Αν και ολοκληρωμένο ως έργο παραμένει κλειστό το νέο διοικητήριο του δήμου Ήλιδας. Χθες ο δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης, μετέβη στο χώρο που επί της προηγούμενης θητείας του ξεκίνησε ως έργο για να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά την ολοκλήρωσή του και να εξετάσει βάσει του σχεδιασμού που είχε γίνει πως θα λειτουργήσει άμεσα και με ποιές υπηρεσίες.

“Είμαστε σε άλλο ένα έργο το οποίο κλειδώθηκε, απαξιώθηκε, ερημοποιηθηκε, για να μπορέσουμε να του δώσουμε λειτουργία, ζωή. Τα κτίρια τα φτιάχνουμε για να λειτουργούν, δεν τα φτιάχνουνε ούτε για να καταναλώσουμε τα χρήματα ούτε για να κάνουμε εφέ. Επομένως ήρθε η ώρα να δούμε ποιες υπηρεσίες μας μπορούν καταρχήν να καλύψουν γιατί αυτό είναι μέρος του αρχικού σχεδίου” ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιάννη Λυμπέρη.

“Είμαστε στο διοικητήριο της πόλης, αυτή είναι η θέση στο σχέδιο πόλης το τετράγωνο του διοικητηρίου. Ξεκινήσαμε με κάποια προγράμματα που είχαμε τότε και έγινε αυτό ως συνεδριακό με τους βοηθητικούς χώρους, τα γραφεία και την μικρή αίθουσα συσκέψεων και προχωράμε τώρα να καταθέσουμε τα τεχνικά δελτία για να ολοκληρώσουμε το συγκρότημα όλων των διοικητικών υπηρεσιών και να μπορέσουν να αποκτήσουν οι υπηρεσίες έναν χώρο και μία υποδομή που θα τους διευκολύνει στη δουλειά τους.
Μέχρι τότε όμως, αυτό πρέπει να λειτουργήσει. Εξετάζουμε τώρα ποιες υπηρεσίες θα φέρουμε εδώ. Θα καλύψουμε και την οικονομία, με την έννοια ότι πληρώνουμε ενοίκια, θα τα καταργήσουμε για να έρθουμε εδώ στα δικά μας και την οικονομία του χώρου, εκεί που είμαστε σε ένα δημαρχείο στριμωγμένοι όλοι άνθρωποι σε κουτάκια - κουτάκια και κυρίως την λειτουργικότητα αυτού του χώρου, για να μπορέσει να είναι καθαρό, να είναι λειτουργικό, να είναι χρήσιμο” ανέφερε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Λυμπέρης, για το έργο που είχε προϋπολογισμό τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για έναν χώρο που εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους. Στο υπόγειο βρίσκονται οι ηλεκτομηχανολογικές εγκαταστάσεις, στο ισόγειο το αμφιθέατρο και χώροι γραφείων στον πρώτο και στον δεύτερο.

dioikitirio lumpe 2

dioikitirio lumpe 3

dioikitirio lumpe 4

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ