LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

12|10
2019
09:07

Ανδραβίδα: Οριστικό και αμετάκλητο το λουκέτο στην Τράπεζα Πειραιώς

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής Ανδραβίδας Κυλλήνης αλλά και της αντιπολίτευσης, που με δελεαστικές προτάσεις, επιχείρησαν να «σώσουν» το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην πόλη της Ανδραβίδας, αφού από την πλευρά της διοίκησης τέθηκε οριστικά και αμετάκλητα ότι η απόφαση είναι ειλημμένη και θα γίνει πράξη την προσεχή Τρίτη 15 Οκτωβρίου.

Στην χθεσινή σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας στο Δημαρχείο Λεχαινών και στην οποία συμμετείχαν οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Διονύσης Μάλιαρης, Ναμπίλ Μοράντ, Γιώργος Παναγιωτόπουλος και Οδυσσέας Μανιάς, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Κακαλέτρη, οι δημοτικοί σύμβουλοι από την Ανδραβίδα Γιάννης Βαρβαρέσος και Δήμος Βατσής, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας Βάσω Καραλάγα και πολλοί φορείς, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου της Τράπεζας Πειραιώς Ανδρέας Σταυρόπουλος κατέστησε σαφές, ότι ο μειωμένος αριθμός των συναλλαγών δεν αφήνει άλλα περιθώρια για παράταση της λειτουργείας του καταστήματος, όταν μάλιστα σε απόσταση μόλις 4 χιλιομέτρων υπάρχει υποκατάστημα της Πειραιώς στα Λεχαινά.

Οι προτάσεις που δέχθηκε ωστόσο ο κ. Σταυρόπουλος ήταν δελεαστικές, αφού έγινε αναφορά για μεταφορά λογαριασμών των Νομικών Προσώπων του Δήμου στην Τράπεζα όπως επίσης και παραχώρηση Δημοτικού κτιρίου. Τονίστηκε μάλιστα, ότι από το συγκεκριμένο κατάστημα εξυπηρετούνται και πολλοί  πελάτες τρίτης ηλικίας, για τους οποίους το «λουκέτο» θα συνόδευε αρκετά προβλήματα, ωστόσο όμως δεν κάμφθηκαν οι αντιστάσεις από την πλευρά της Τράπεζας, με αποτέλεσμα την προσεχή Δευτέρα να γίνει μια ύστατη προσπάθεια με εκπροσώπους του Δήμου και της διοιήκησης της Τράπεζας, σε μία τελευταία συνάντηση, εξαντλώντας κάθε πιθανότητα να βρεθεί η χρυσή τομή.

peiraios andrav 2

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Ευπρεπές Cooking & Decor