LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

05|11
2018
11:53

Δ. Μάλιαρης: Κάθε χρόνο και καλύτερα για την «ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε.»

Διονύσης Μάλιαρης: «Εμείς μιλάμε με πραγματικά έργα και όχι με… λόγια του αέρα!» - Γενναία αύξηση από τον Δ. Μάλιαρη στους εργαζόμενους ως επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλουν για να έχει η εταιρεία διαρκώς ανοδική πορεία

Ακόμη μία «χρυσή» χρονιά για την εταιρεία «ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε.», όπου η παραγωγή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η ρήση «κάθε χρόνο και καλύτερα» βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση της ∆ηµοτικοσυνεταιριστικής Ιχθυοτροφικής Εταιρείας, η οποία έχει εισέλθει πλέον για τα καλά σε αναπτυξιακή τροχιά, με τις προοπτικές για το μέλλον να διαγράφονται λαμπρές.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Διονύσιος Μάλιαρης, η «ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε.» είναι πλέον µία απολύτως υγιής εταιρεία που εκπληρώνει στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις της και δεν οφείλει πουθενά. Μια εταιρεία που αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης σε χαλεπούς, μάλιστα,καιρούς.

Ο ίδιος δεν κρύβει την ικανοποίησή του ενώ σε δήλωσή του γεμάτη νόημα επισημαίνει: «Εμείς μιλάμε με πραγματικά έργα και όχι με …λόγια του αέρα!»

Να σημειωθεί ότι και φέτος η δημοπρασία για την πώληση των χελιών πήγε πάρα πολύ καλά ενώ οι τιμές κυμάνθηκαν στα περσινά επίπεδα.

Από την άλλη, η παραγωγή των ψαριών και του αυγοτάραχου έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένων ενεργειών –πρωτοβουλιών το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο Διονύσης Μάλιαρης βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρείας.

Με ενέργειες όπως oκαθαρισµός της µπούκας, το άνοιγα του υπερχειλιστή, οι ικανοποιητικές τιµές στις δηµοπρασίες, ο περιορισµός της παράνοµης αλιείας, η σωστή συνεργασία µε το προσωπικό κ.α. ο κ. Μάλιαρης αφήνει το στίγμα του ως ο πλέον αποτελεσματικός διαχειριστής μία επιχείρησης που δημιουργεί θέσεις εργασίας και συμβάλλει καθοριστικά στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διονύσης Μάλιαρης επιβράβευσε πρόσφατα με γενναία αύξηση μισθών που αγγίζει το 50% (με αναδρομική ισχύ) και με ενιαίο μισθολόγιο, τους εργαζόμενους στην εταιρεία «ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε.» δίνοντάς τους έτσι και ένα επιπλέον κίνητρο για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Κατά τον κ. Μάλιαρη είναι πολύ σημαντικό ότι ολοκληρώθηκε η οριοθέτηση αιγιαλού και παραλίας στο βόρειο τµήµα της λιµνοθάλασσας ώστε να καταστεί δυνατή η αποκατάσταση της διαβρωµένηςλουρονησίδας και να γίνουν και άλλα έργα τα οποία θα δώσουν ζωή και ανάπτυξη στη λιµνοθάλασσα.

Παράλληλα αναμένονται και τα αποτελέσματα για την έγκριση της χρηματοδότησης για το συσκευαστήριο - τυποποιητήριο των ιχθυαλιευμάτων της λιμνοθάλασσας.

«Η ∆ηµοτικοσυνεταιριστική Ιχθυοτροφική Εταιρεία Λεχαινών Ηλείας «ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε.» δείχνει το δρόμο. Έτσι θα κινηθούμε γενικότερα στον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης για να τον νοικοκυρέψουμε και να αξιοποιήσουμε, προς όφελος των Δημοτών μας, τα απίστευτα συγκριτικά του πλεονεκτήματα» καταλήγει ο Διονύσης Μάλιαρης, ο οποίος, ως γνωστόν, θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης στις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ