LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

28|11
2019
12:36

Μάλιαρης κατά Λέντζα με νέα σκληρή ανακοίνωση...

Ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης "Δύναμη Ευθύνης" του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, Διονύση Μάλιαρη.

"Ο  νεόκοπος δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης απο την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του οριοθέτησε το δρόμο που πρόκειται να ακολουθήσει ασκώντας τα καθήκοντά του. Το δρόμο του πολιτικού τσαρλατανισμού και της ανομίας!

Δικαίωμά του βεβαίως είναι να εκθέτει τον εαυτό του και τους συνεργάτες του καθημερινά αλλά ο δρόμος που επέλεξε να πορευθεί είναι  άκρως επικίνδυνος για τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών.

Αποφάσισε λοιπόν,ως μέγας δικτάτωρ,να προχωρήσει την Παρασκευή 29/11 στην συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου και εκλογή προεδρείου στο σύνδεσμο ΗΡΑΚΛΗΣ παρά την περί του αντιθέτου γνωμοδότηση της αποκεντρωμένης διοίκησης.

Γνωρίζει άραγε ο νεόκοπος δήμαρχος το με αριθμό πρωτοκόλλου 249390 απο 18/11/2019 έγγραφο της αποκεντρωμένης διοίκησης; Aναφέρει δε αυτό..." Θεωρώντας νόμιμη τη διαγραφή του κ.Βατσή Δημητρίου από την παράταξή του, ο κ.Βατσής Δημήτριος παύει πλέον να θεωρείται εκπρόσωπος της παράταξης από την οποία προερχόταν και βάσει της οποίας εκλέχθηκε εκπρόσωπος στο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Αποχέτευσης ΗΡΑΚΛΗΣ.

Συνεπώς οφείλει το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει απόφαση για την αντικατάστασή του,ορίζοντας στη θέση του άλλο μέλος της μειοψηφίας.'Είναι βέβαιον ότι το γνωρίζει. Άλλωστε πρό ημερών ο ίδιος συγκάλεσε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να αντικατασταθεί ο διαγραφής δημοτικός σύμβουλος από τη θέση του Αντιπροέδρου του οργάνου.       

Συνεχίζει όμως την πορεία του στον ολισθηρό δρόμο της ανομίας , της απαξίωσης θεσμικών οργάνων και της αδιαφορίας επί των συνεπειών των πράξεών του.Θεωρεί, ίσως, πως κάποια  συμφέροντα πρέπει να εξυπηρετηθούν με κάθε τρόπο και όποιο  κόστος.

Έστω και αν χρειασθεί να το επωμισθούν ακόμη και αυτοί οι συνεργάτες του.Έστω και άν αυτές του οι ενέργειες βλάπτουν ανεπανόρθωτα τα συμφέροντα του δήμου,τα συμφέροντα των δημοτών. Οφείλω όμως να τους υπενθυμίσω το άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα περί της παράβασης του καθήκοντος. Άς το έχει ,ας το έχουν κατά νού!         

Εις ότι αφορά τέλος την παράταξή μας και εμένα προσωπικά τον διαβεβαιώ και τους διαβεβαιώ πώς με κάθε τρόπο,με κάθε μέσο και όποιο κόστος θα υπερασπιστούμε τη νομιμότητα.

Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του Δήμου, τα συμφέροντα των δημοτών! Είμαι σαφής!!!

Διονύσιος  ΜΑΛΙΑΡΗΣ

Επικεφαλής της παράταξης

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ"

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ