LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

04|12
2019
07:15

Αντωνακόπουλος για Παρατηρητήριο: "Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από κανέναν"

Για "επαγγελματίες της υποκριτικής αμοιβόμενης ευαισθησίας" κάνει λόγο ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος στην απάντησή του μετά τις καταγγελίες περί ρατσιστικών δηλώσεων του για το θέμα της εγκατάστασεις προσφύγων στο Επιτάλιο, από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι. "Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από κανέναν" ήταν ένα από τα πολλά σχόλια του δημάρχου.

Η δήλωση του Τάκη Αντωνακόπουλου όπως αναρτήθηκε στο Facebook.

Ας δηλωσουν οι ευαισθητοι οτι επιθυμουν την φυλαξη 1.500 ανθρωπων σε συνθηκες απανθρωπες!!Η πολιτεια δηλωνει οτι δεν γνωριζει την προελευση τους,πολλοι δεν ειναι Συριοι.Προτεινουμε για αλλη μια φορα ανθρωπινες συνθηκες διαβιωσης για τους προσφυγες,φιλοξενια σε κατοικιες των οικογενειων.

Η οικονομικη τους καλυψη υπερεπαρκει για αξιοπρεπη διαβιωση. Γιατι επιλεγεται ο σταβλισμος??? Γιατι δεν αποδιδεται στις τοπικες αρχες, στις τοπικες κοινωνιες η διαχειριση του εργου φυλαξης? Ποσες και ποιες εταιριες διαχειριζονται τους συγκεκριμενους προυπολογισμους?? Ας ερθουν στο Επιταλιο οι κατ επαγγελμα ευαισθητοι να δουν απο κοντα τις συνθηκες. Επαγγελματιες της υποκριτικης αμοιβομενης ευαισθησιας, μερος μιας παγκοσμιας υποκρισιας για τα δικαιωματα του ανθρωπου.

Ας απαντησουν ευθεως οι ευαισθητοι δηθεν της περιοχης στηριζουν την δημιουργια κεντρου φυλαξης στο Επιταλιο? Ειναι ρατσιστες ολοι οι δημαρχοι της χωρας που δεν δεχονται κεντρα φυλαξης στην περιοχη τους? Αμφιβαλλουν οτι οι αθλιες συνθηκες διαμονης και φυλαξης σε συνδυασμο με την παρουσια και παραβατικων στοιχειων μεσα στην αγνωστη σνθρωπινη μαζα,οδηγει σε επικινδυνες συμπεριφορες?Δεν βλεπουν ειδησεις?

Τι εξυπηρετουν ολοι αυτοι? Ποια πολιτικα και οικονομικα συμφεροντα? Ειναι αφελεις? Εμεις ειμαστε με την κοινωνια. Στο Επιταλιο ολοι οι πρόεδροι των όμορων κοινοτητων, οι πολιτιστικοι συλλογοι, για ανθρωπιστικους λογους ειπαν οχι στο "στρατοπεδο συγκεντρωσης" στον τοπο τους.

Στα χωρια συμβιωνουν ειρηνικα χρονια τωρα με πολιτες προερχομενους απο ολο τον κοσμο.

Δε δεχομαστε μαθηματα δημοκρατιας απο κανενα. Θα δωσουμε αγωνα προασπισης της ανθρωπινης αξιοπρεπειας κοντρα στους δηθεν και στους πληρωμενους. Να υπενθυμισω οτι πλεον εδω και καιρο δεν ειμαι μελος κανενος κομματος, εχω εκλεγει ανεξαρτητος δημαρχος. Επισης να γνωριζετε οτι το 90%της ελληνικης κοινωνιας διαφωνει καθετα με την δημιουργια κεντρων φυλακης, παραλληλα εχουμε αποδειξει ως λαος οτι ειμαστε φιλοξενοι. Διαφορετικα πως θα ζουσαν στην Ελλαδα 2 εκατ αλλοδαποι".

anton fb

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ