LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

03|02
2020
14:27

"Πυροβόλησα σε αυτοάμυνα" -Τι λέει στο thebest ο δικηγόρος του φανοποιού για το φονικό στο Σούλι

Νεκρός ο 40χρονος Κ. Δημόπουλος

Οτι στο πλαίσιο της αυτοάμυνας έγινε αυτό που έγινε και πως ο πελάτης του είχε υποστεί πολλές επιθετικές ενέργειες και απειλές από το θύμα, δηλώνει στην κάμερα του thebest.gr ο δικηγόρος του φερόμενους ως δράστη του φονικού στο Νέο Σούλι Πατρών, Άγγελος Στεργιόπουλος. Ο κ. Στεργιόπουλος κάνει λόγο για ένα άτομο το οποίο κατ' εξακολούθηση ενοχλούσε προκλητικά τον φερόμενο ως δράστη και την οικογένειά του, έχοντας προκαλέσει μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν, φωτιά στην επιχείρηση του πελάτη του.

Χθές το βράδυ ο 40χρονος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό, λίγα μέτρα μακριά από την επιχείρηση του ιδιοκτήτη συνεργείου. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν οτι ο δράστης έχει παραδεχθεί την πράξη του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στο οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί, αποτυπώνεται συμπλοκή μεταξύ θύματος και δράστη. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές το θύμα φέρεται να κρατά καραμπίνα και άλλο αιχμηρό αντικείμενο ενώ κατά μία άλλη μαρτυρία φαίνεται να πυροβολεί προς την πλευρά του δράστη.

Εκείνη την ώρα, ο τελευταίος με όπλο πυροβολεί εναντίον του 40χρονου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο Άγγελος Στεργιόπουλος, για το φονικό στο Νέο Σούλι

Τι οδήγησε στο φονικό

Οι διαφορές με το γείτονα ήταν αυτές που οδήγησαν στην μοιραία εξέλιξη, τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Νέο Σούλι Πατρών. Ο 40χρονος Κωνσταντίνος Β. Δημόπουλος μετέβη λίγο  μετά τα μεσάνυχτα, στο κατάστημα που διατηρούσε ο αντίδικός του και εισβάλοντας στο χώρο από το φράχτη, ήχησε ο συναγερμός. Αμέσως έτρεξε στο σημείο ο ιδιοκτήτης του συνεργείου με μια καραμπίνα. Εκεί διαπίστωσε οτι ο 40χρονος είχε παραβιάσει το χώρο του και πως κρατούσε μια καραμπίνα και μια κλαδευτήρα.

Ακολούθησε διαπληκτισμός  και στη συνέχεια υπό συνθήκες που ερευνώνται, ακούστηκε πυροβολισμός με τον 40χρονο να απομακρύνεται από το σημείο αιμόφυρτος. Ο ανδρας ξεψύχησε λίγα μέτρα πιο  μακριά.

Το θύμα διέμενε κοντά σε μια παράγκα στην περιοχή, δίπλα από το συνεργείο και είχε εδώ και καιρό προσωπικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη του συνεργείου.

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου φέρεται να δήλωσε στην Αστυνομία πως ο 40χρονος του δημιουργούσε προβλήματα και γι' αυτό είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να μην πλησιάζει την επιχείρησή του, κάτι που επιβεβαιώνει και ο δικηγόρος του δράστη.

Στο συνεργείο προ καιρού είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά και είχαν καεί αυτοκίνητα.

Πηγή: ΤheBest.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ