LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

11|02
2020
09:33

"Μπουμπούκι" ο δράστης της Ν. Μανωλάδας - Είχε θωπεύσει κοριτσάκι εν ώρα διάρρηξης

Επικίνδυνος, διαστροφικός και σεξομανής φαίνεται να είναι μέσα από τη δράση του, ο 35χρονος υπήκοος Αλβανίας που κατηγορείται για την υπόθεση της ληστείας και του βιασμού της 53χρονης και του ξυλοδαρμού της 76χρονης μητέρας της.

Ο 35χρονος που εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, βασάνισε τις δύο γυναίκες για περίπου μιάμιση ώρα. Απο την ώρα που μπήκε, που τις χτύπησε ζητώντας χρήματα, που πήγε μαζί με την 53χρονη στις γειτόνισσες και όσο διήρκησε η πράξη του βιασμού.

Η 53χρονη που σύμφωνα με πληροφορίες είναι διαζευγμένη και μητέρα μιας κόρης όσο και η 76χρονη μητέρα της, μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για τις στιγμές που έζησαν στα χέρια του επικίνδυνου κακοποιού.

Η εξιχνίαση και η σύλληψη

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας στην Αμαλιάδα κατάφεραν να εξιχνιάσουν άμεσα την υπόθεση σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Βουπρασίας και τους συναδέλφους τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας εξέτασαν προσεκτικά τα δεδομένα που είχαν και άρχισαν να αναζητούν το δράστη με το προφίλ που είχαν σκιαγραφήσει. Έτσι και μέσα από το φωτογραφικό υλικό που είχαν ταυτοποίησαν τον 35χρονο και πλέον ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Όταν πληροφορήθηκαν πως βρίσκεται στον Πύργο με σκοπό να διαφύγει και να κρυφτεί στην Καλαμάτα, τότε ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στην Υ.Α. Πύργου, ώστε να μην χαθεί κρίσιμος χρόνος και να συλληφθεί πριν μπει στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ για τη Μεσσηνία.

Είχε παρελθόν ο δράστης

Ο 35χρονος υπήκοος Αλβανίας σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr είχε εμπλακεί σε ακόμα μια ληστεία την περιοχή του Λάππα σε βάρος ηλικιωμένου, αλλά και σε αρκετές διαρρήξεις μαζί με έναν ομοεθνή συνεργό του.

Σε μια από αυτές φανέρωσε και πάλι τις τάσεις διαστροφής, όταν σε σπίτι που μπήκαν για να κλέψουν σε χωριό της Βουπρασίας, ο 35χρονος είδε ένα κοριτσάκι στο ένα δωμάτιο και άρχισε να το χαϊδεύει, την ώρα που ο συνεργός του έψαχνε να κλέψει.

Μάλιστα σε βάρος τους είχε σχηματιστεί πριν από ένα μήνα περίπου δικογραφία για πέντε κλοπές, στις οποίες περιλαμβάνεται και αυτή η υπόθεση με την κατηγορία επιπροσθέτως και της θωπείας…

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ