LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

26|02
2020
08:54

Αντωνακόπουλος για κορονοϊό και λιμάνι Κατακόλου: Δεν υπάρχει ακόμα λόγος ανησυχίας

Για το θέμα του κορονοϊόυ σε σχέση με το λιμάνι του Κατακόλου και τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων, τοποθετήθηκε ο δήμαρχος Πύργου και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Σε δηλώσεις του στο ilialive.gr τόνισε πως “σε ότι αφορά το θέμα του κορονοϊού δε νομίζω ότι υπάρχει ακόμα λόγος ανησυχίας. Λέω ακόμα, γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει τις εξελίξεις στο μέλλον, αλλά αυτή την ώρα που μιλάμε και με επικοινωνία που είχα με παράγοντες του υπουργείου Υγείας, που έχουν αρμοδιότητα στην δημόσια υγεία, και με την Πάτρα που μίλησα πριν από την σύσκεψη που έγινε το πρωί, την σύσκεψη που έγινε στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με συμμετοχή του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη υγείας και αρμοδίων επιστημόνων στην οποία συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Πύργου Ανδρέα Βγενόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες αλλά και εκπρόσωποι του Λιμενικού Ταμείου, δεν προέκυψε κάποιος λόγος ανησυχίας.

Οι υπηρεσίες είναι σε εγρήγορση, παρατηρούν τα φαινόμενα και έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα έγκαιρης ανίχνευσης του κινδύνου. Το καράβι που είναι να έρθει στο Κατάκολο θα έρθει, δεν υπάρχει καμία ανησυχία από όλες τις αρχές, προχωράμε κανονικά, να τηρούμε τις συνθήκες προσωπικής υγιεινής, εμείς ήδη στα σχολεία φροντίσαμε και έχουμε δώσει αντισηπτικά για να έχουν όλα τα παιδιά, γιατί τα χέρια είναι βασική πηγή μετάδοσης, γενικώς να χρησιμοποιούμε μέτρα ασφαλούς προσωπικής υγιεινής και να αποφεύγουμε τους συγχρωτισμός και τις πολλές επαφές με άτομα που πάσχουν από ιώσεις, διότι κανείς δεν ξέρει ποια ίωση μπορεί να υπάρχει.

Και αυτή η συγκεκριμένη ίωση από μόνη της δεν είναι θανατηφόρα, τα βαριά περιστατικά, οι συννοσηρότητες είναι που προκαλούν τις άσχημες εξελίξεις. Ένας υγιής οργανισμός δημιουργεί αντισώματα, δίνει τη μάχη και κερδίζει τον ιό αυτό ο οποίος για ορισμένους που έχουν πολλά προβλήματα υγείας, μπορεί να είναι μοιραίος όπως όμως και κάθε ίωση” ανέφερε ο κ. Αντωνακόπουλος που και ως γιατρός γνωρίζει την κατάσταση λίγο καλύτερα.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ